Νόμος Παρασκευόπουλου: ΕΚΤΟΣ φυλακής και το τελευταίο μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς!

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης αποφυλακίζεται και το τελευταίο μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» που ήταν στη φυλακή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πρόκειται για τον Γιώργο Νικολόπουλο, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης 20 ετών. Ηδη στις 24 Ιουλίου είχαν αφεθεί ελεύθερα έπειτα από 8 χρόνια εγκλεισμού δύο άτομα που είχαν καταδικαστεί για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς». Ο Νικολόπουλος αποφυλακίζεται εκμεταλλευόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Ιουλίου είχε αποφυλακιστεί, έπειτα από 6 χρόνια, ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος είχε καταδικαστεί για απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης και την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου. Ο Ρωμανός είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη, αλλά του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.