Συγκλονιστικό video: Η στιγμή που ξεσπά η “Θεομηνία” στη Χαλκιδική

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τη στιγμή που ξέσπασε η “Θεομηνία” στη Χαλκιδική που προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον έξι ανθρώπων και τρομακτικές υλικές ζημιές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χρήστης του Facebook ανάρτησε video τη στιγμή που ξέσπασε η κακοκαιρία από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής στο οποίο φαίνεται η σφοδρότητα των ανέμων, αλλά και η ένταση της βροχής.

Η κακοκαιρία όπως αναφέρουν οι ειδικοί είχε πολύ σύντομη διάρκεια, μόλις 10 λεπτά, που δυστυχώς ήταν αρκετά για να φέρουν την καταστροφή.

Ειδικότερα στο video του χρήστη στο Facebook, μπορείτε να δείτε την σφοδρότητα της έντασης των ανέμων και τους οδηγούς που σχεδόν ακινητοποιούνται από τον φόβο να χάσουν τον έλεγχο μέσα στην κακοκαιρία.

Δείτε το συγκλονιστικό video:

Θα πρέπει να τονιστεί πως η ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής έχει ήδη κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τις εικόνες από την περιοχή να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Παράλληλα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουν θέσει σε συναγερμό όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες τους οι οποίες προσπαθούν να βοηθήσουν εκατοντάδες πολίτες που καλούν σε βοήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.