Ευάγγελος Βενιζέλος: Βούρκωσε στην τελευταία του ομιλία στη Βουλή

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση η παρουσία του στο Κοινοβούλιο

Εμφανώς συγκινημένος ήταν σήμερα το μεσημέρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος που βούρκωσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας του ομιλίας στη Βουλή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις επιλογές της Φώφης Γεννηματάς που ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός ψηφοδελτίων.

Ειδικότερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του ομιλία στη Βουλή λαμβάνοντας το λόγο στη συζήτηση για τον Ποινικό Κώδικα, από την οποία απείχε η αντιπολίτευση.

Για το λόγο αυτό η τελευταία ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Ολομέλεια έγινε ενώπιον μόνο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι και τον χειροκρότησαν στο τέλος.

Ίσως γι’ αυτό αμέσως μετά ο κ. Βενιζέλος κατέβηκε στα βουλευτικά έδρανα και χαιρέτησε έναν έναν, δια χειραψίας, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στην Ολομέλεια.

Όπως προαναφέραμε η συναισθηματική φόρτιση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν εμφανής. Αμέσως μετά επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο γραφείο του στη Βουλή, όπου έμεινε για περίπου πέντε λεπτά και ακολούθως πήγε στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως κι εκεί ο κ. Βενιζέλος έντονα συγκινημένος, σχεδόν βουρκωμένος και μάλιστα χαιρέτησε δια χειραψίας όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο χώρο και οι οποίοι φυσικά τον ρώτησαν αν πρόκειται να τον ξαναδούν σύντομα στη Βουλή.

«Θα το δούμε, έχει ο Θεός», απάντησε ο κ. Βενιζέλος, με τους δημοσιογράφους να επιμένουν και να του λένε «εννοούμε στην επόμενη Βουλή, όχι γενικά στο μέλλον».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε με το γνωστό του “αινιγματικό” χαμόγελο κι αποχώρησε από την αίθουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.