Παναγιώτης Αγγελόπουλος: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες – Ψηφίστε κατά συνείδηση”

Δήλωση του επικεφαλής του “Ζωγράφου Μπροστά”

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης “Ζωγράφου Μπροστά”, Παναγιώτης Αγγελόπουλος με δήλωση του απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους καθώς σε όλα στελέχη, τους εθελοντές και τους υποψηφίους που τον συντρόφευσαν σε αυτό το μεγάλο “ταξίδι” της προεκλογικής περιόδου.

Ταυτόχρονα ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παραμένοντας “πιστός” στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και στο ύφος και το ήθος με τον οποίο, εκείνος και η παράταξη του πραγματοποίησαν τον αγώνα τους, τονίζει πως οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν χειραγωγούνται και καλεί τις Ζωγραφιώτισσες και τους Ζωγραφιώτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση”, στις εκλογές της Κυριακές.

Χαρακτηριστικά η δήλωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, υπογραμμίζει τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους και όλους τους συνεργάτες μου, υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και εθελοντές.
Δώσαμε μια σκληρή και τίμια μάχη, μόνοι, εναντίον όλων των μηχανισμών και των συμφερόντων.

Δώσαμε την μάχη των πολιτών και δείξαμε ότι οι μηχανισμοί δεν είναι ανίκητοι, όταν οι πολίτες το αποφασίσουν.

Η μάχη αυτή, οριακά δεν κερδήθηκε. Ο αγώνας συνεχίζεται
Σε ότι αφορά στον δεύτερο γύρο των εκλογών γνωρίζω ότι οι ελεύθεροι άνθρωποι με τους οποίους δώσαμε αυτή τη μάχη δεν χειραγωγούνται και επιθυμούν να λειτουργήσουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους και – όπως κάνουν πάντα – το συμφέρον του τόπου μας.

Προσωπικά, ως επικεφαλής και ιδρυτής της μεγάλης αυτοδιοικητικής μας παράταξης παραμένω με συνέπεια πιστός στις αρχές μου, στις απόψεις και τις θέσεις που παρουσίασα καθ΄ όλη την προηγούμενη περίοδο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.