Τίνα Καφατσάκη: Με την ισχυρή εντολή των δημοτών «Συνεχίζουμε Μαζί»

Είμαστε διοίκηση των έργων τόνισε η Δήμαρχος στην μεγάλη προεκλογική της ομιλία

Με την ισχυρή εντολή των δημοτών του Ζωγράφου συνεχίζουμε μαζί για τέσσερα ακόμη χρόνια, διεμήνυσε η Δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί για την πόλη μας», Τίνα Καφατσάκη, στην κεντρική της προεκλογική ομιλία στην πλατεία Γαρδένιας την Παρασκευή το βράδυ.

Η Τίνα Καφατσάκη τόνισε πως «είμαστε διοίκηση των έργων και όχι των λόγων» και απάντησε με αυστηρό ύφος στους συνυποψήφιους της για το Δήμο, επισημαίνοντας πως πρέπει να ζουν σε άλλη πόλη για να μην βλέπουν τα έργα που γίνονται και μεταμορφώνουν τη ζωή των πολιτών.
Κατήγγειλε μάλιστα πως ορισμένοι προαναγγέλλουν έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου.

Η Τίνα Καφατσάκη υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της πως “εργαστήκαμε σκληρά παραμένοντας δεσμευμένοι στο κοινό μας συμβόλαιο το πρόγραμμα μας”.
Και σημείωσε με νόημα πως πρόκειται για ένα πρόγραμμα που όπως πιστοποιούν και τα στοιχεία του απολογισμού του Δήμου Ζωγράφου, υλοποιήθηκε σχεδόν στο σύνολο των στόχων του προεκλογικού προγράμματος του 2014.

Χαρακτηριστικά και εν μέσω επευφημιών η Δήμαρχος Ζωγράφου ανέφερε: “Με εντιμότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και διαφάνεια, με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις και διάθεση συνεργασίας, Συνεχίζουμε Μαζί, με τις ίδιες σταθερές αρχές και την ισχυρή εντολή των δημοτών”.

Η Τίνα Καφατσάκη, παρουσιάζοντας περιληπτικά το έργο της διοίκησης της είπε: «Ένα όνειρο 40 χρόνων έγινε πραγματικότητα. Όλο το κτήμα Ζωγράφου ανήκει στον Δήμο! Παραδώσαμε τη βίλα Ζωγράφου, στους Ζωγραφιώτες και πλέον αποτελεί κέντρο πολιτισμού και χώρο πρασίνου και αναψυχής. Ενοποιείται ο χώρος από την πλατεία Γαρδένιας που θα επανασχεδιασθεί λόγω της δημιουργίας του σταθμού του ΜΕΤΡΟ και την πλατεία Σωτηρίου Ζωγράφου (Δημαρχείο) έως τον Αϊ Γιώργη και δημιουργούμε ένα σύγχρονο πάρκο 25 στρεμμάτων στο κέντρο της πόλης».

«Θεωρούμε ότι υλοποιήσαμε πολλά σημαντικά έργα υποδομών, αναπτύξαμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, παρά την ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω μνημονίων, οικονομική συγκυρία στη χώρα, παρά τα μεγάλα και διαχρονικά άλυτα προβλήματα και τον υποστελεχωμένο μηχανισμό του Δήμου μας» πρόσθεσε η επικεφαλής του «Μαζί για την πόλη μας».

Στο κάλεσμα της η Τίνα Καφατσάκη ήταν ξεκάθαρη: «Ζητάμε την υποστήριξη σας και την ενεργή συμμετοχή σας σε αυτόν τον αγώνα, για ένα Δήμο με προοδευτικό αποτύπωμα που θα έχει ως βασικές αρχές, την πρόοδο, τη διαφάνεια, τη συμμετοχή, το διάλογο και τη λογοδοσία. Για να μην επιτρέψουμε ο Δήμος μας να επιστρέψει στο παρελθόν! Γιατί δεν θέλουμε να τελματώσουν το Δήμο οι κληρονόμοι καταδικασμένων πολιτικών».

Κλείνοντας την ομιλία της η Τίνα Καφατσάκη έστειλε το μήνυμα στις Ζωγραφιώτισσες και τους Ζωγραφιώτες και ζήτησε καθαρή εντολή στις εκλογές της 26ης Μαΐου, για την ολοκλήρωση του πλούσιου έργου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.