Άνεμος αλλαγής στο Δήμο Ζωγράφου – Ο Άγης Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος

Παρουσίασε το όραμα του για την πόλη στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

Έργα πνοής, εκσυχρονισμό της καθαριότητας και προτεραιότητα στις καθημερινές ανάγκες του πολίτη είναι οι βασικοί άξονες της πολιτικής του Άγη Παπακωνσταντίνου που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Δήμο Ζωγράφου, χθες το απόγευμα, στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Εδώ Ζω”, ο Άγης Παπακωνσταντίνου, δήλωσε πως μπαίνει μπροστά, σε μια προσπάθεια για την αναγέννηση του Δήμου Ζωγράφου δεσμευόμενος για μια σειρά από σοβαρά μελετημένες και συντονισμένες ενέργειες που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του Ζωγράφου στα χρόνια που έρχονται.

Με λόγο ξεκάθαρο και κρυστάλλινο ο κ. Παπακωνσταντίνου, παρουσίασε το όραμα του για την πόλη, δεσμεύθηκε για μεγάλα έργα που θα πραγματοποιηθούν με ορίζοντα την διοίκηση μιας θητείας και κάλεσε μαζί του κάθε Ζωγραφιώτισσα και Ζωγραφιώτη απ’ όποιο πολιτικό μετερίζι και αν προέρχεται.

Δίχως να απεμπολεί στο ελάχιστο το πολιτικό του παρελθόν, τόνισε πως είναι επικεφαλής ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, ξέκοψε κάθε κουβέντα για εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια από την μελλοντική διοίκηση του και έκανε λόγο για την ανάγκη συνεργασίας από όλες τις παραγωγικές μονάδες της πόλης για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν απόλυτος πως το μοτίβο που θέλει την άσκηση κριτικής χωρίς την κατάθεση προτάσεων, είναι κάτι που το απεχθάνεται, γι’ αυτό και μίλησε εκτενώς για το προγραμματικό σχέδιο της παράταξης του.

Ο Άγης Παπακωνσταντίνου με τον Νίκο Ανδρουλακάκη

Δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την Διοίκηση της κυρίας Καφατσάκη για την “ανυπαρξία” της στον τομέα της καθαριότητας, αλλά και για το “πενιχρό” της τεχνικό πρόγραμμα που δεν περιλαμβάνει κανένα μεγάλο έργο για το Δήμο Ζωγράφου και τους δημότες του.

 

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε:

“Με ρωτάνε κυρίως δύο πράγματα: Κύριε Παπακωνσταντίνου γιατί θέλετε να γίνεται δήμαρχος και η παράταξη σας να γίνει διοίκηση και τι σημαίνει η φράση “ανεξάρτητο” ψηφοδέλτιο.

Το γιατί θέλουμε να μας αναδείξετε στη διοίκηση του δήμου θα το εξηγήσω επακριβώς, με τον προγραμματικό λόγο της παράταξης μας.

Ο Άγης Παπακωνσταντίνου με τον Νίκο Τσούλια

Γιατί σήμερα καταθέτουμε έναν προγραμματικό λόγο για το πως θα διοικήσουμε το δήμο.

Παράλληλα πρέπει να πω ότι απεχθάνομαι και ως άνθρωπος και ως στάση ζωής το να κατακρίνεις, να κατηγορείς και να μην προτείνεις απολύτως τίποτα.

Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις και αυτοδιοικητικές δυνάμεις μου μόνο αυτό κάνουν. Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα με το να καταγγέλλεις.

Τι σημαίνει ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος;

Ένας ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στελεχώνεται από άτομα που δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν κομματική προέλευση και ταυτότητα.

Παράλληλα ένας ανεξάρτητος συνδυασμός απαιτεί και όσοι με ξέρετε πολύ καλά γνωρίζετε ότι το εφάρμοσα και ως αντιδήμαρχος, να μην επιτρέψεις σε κανέναν εξωθεσμικό και εξωαυτοδιοικητικό παράγοντα, όσο ισχυρός και όσο υψηλά και να είναι να σηκώσει το τηλέφωνο και να απαιτήσει διάφορες εξυπηρετήσεις.

Του στυλ, έχω δικό μου προμηθευτή, δικό μου εργολάβο, ένα δικό μου να βολευτεί στις θέσεις για τους ειδικούς συνεργάτες. Αυτά είναι κομμένα, δεν υπάρχουν εδώ.

Ο Άγης Παπακωνσταντίνου με τη Μαρία Ζία

Αυτό σημαίνει ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Δεν σημαίνει ότι όσοι απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο μας, ή εγώ προσωπικά δεν έχουν μια πολιτική ταυτότητα. Τη δική μου δεν την έχω κρύψει ποτέ. Ήμουν και σε όργανα μάλιστα κομματικά. Ούτε αποσχίστηκα ποτέ από το χώρο μου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω βάλει προϋπόθεση, ή βλέπω με κριτήρια απόμακρα κάποιους που δεν ήμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο”.

Συνεχίζοντας την παρουσίαση του προγραμματικού σχεδίου της παράταξης του, ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε:

“Ο Δήμος είναι ένας χώρος, ο κατεξοχήν χώρος, κοινωνικών συνθέσεων και προγραμματικών συμφωνιών.

Χτίστηκε και χτίζεται καθημερινά ένα νέο περιβάλλον, οι κοινωνικές, οικονομικές αλλά και τεχνολογικές εξελίξεις, σαρώνουν στο πέρασμα του και δημιουργούν λεωφόρους όπου ανεπιστρεπτί, προχωρά η κοινωνία.

Δεν μπορείς λοιπόν σ’ αυτό το νέο περιβάλλον ζωής να μην προχωρήσεις αν δεν έχεις πετύχει τις απαραίτητες συγκλήσεις, συνέργειες και τις απαιτούμενες συναντιλήψεις.

Όπως προείπα είναι άλλο πράγμα η ιδεολογική αφετηρία και η κομματική ταυτότητα του καθενός μας και είναι άλλο πράγμα η σαφέστατη αυτοδιοικητική πρόταση, θέση και άποψη που θα καταλήξουμε.

Οι σκληροί κομματικοί διαχωρισμοί στην αυτοδιοίκηση, τους ζήσαμε όλους και στη δεκαετία του 80 και του 90, όπου μετά το 2000 άρχιζαν να κοπάζουν κι ανήκουν πλέον οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν.

Η παράταξη μας είναι μια παράταξη νέας κοινωνικής συμμαχίας και από αυτή τη νέα κοινωνική συμμαχία θα προκύψει μια σαφέστατη πλειοψηφία όπου μια καινούρια ομάδα ανθρώπων θα διοικήσουν το δήμο.

Αυτός είναι ο στόχος και αυτή είναι η προσήλωση που πρέπει να έχουμε όλοι”.

Αναφερόμενος στην σχέση που θέλει να δημιουργήσει ο ίδιος η παράταξη του και τα στελέχη της με τους δημότες του Ζωγράφου ο κ. Παπακωνσταντίνου, ανέφερε:

“Ο Δήμος είναι ένας θεσμός που έχει ένα προνόμιο. Η σχέση των αυτοδιοικητικών στελεχών κάθε βαθμίδος, όχι μόνο του Δημάρχου, αλλά και των συμβούλων όπως επίσης και των στελεχών που δεν θα είναι υποψήφιοι, με τους πολίτες, είναι καθημερινή.

Είναι στην πόρτα δίπλα, είναι στο φούρνο, είναι στην τράπεζα, είναι στο Σούπερ Μάρκετ, είναι στο δρόμο, είναι στην πολυκατοικία. Είναι μια σχέση συνεχής, αδιατάρακτη και αδιαμεσολάβητη.

Τι τελικά θα κάνει ο κόσμος; Με τι κριτήρια θα επιλέξει δήμαρχο; κατά τη γνώμη, θεωρώ ότι μια τριάδα υποκριτηρίων θα τον οδηγήσει στην επιλογή του. Τουλάχιστον την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου.

Θα επιλέξει τη διοίκηση η οποία θα του λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία νομίζω ξέρουμε ποια είναι. Ταυτόχρονα κι εδώ είναι ένα θέμα που το βάζω και στο δημοτικό συμβούλιο, είναι εκείνη η διοίκηση που θα δώσει πνοή, θα δώσει όραμα, θα δώσει στίγμα για τα επόμενα χρόνια που έρχονται. Είναι τα έργα πνοής της πόλης. Είναι έργα μεγάλα. Είναι έργα που απαιτούν κεφάλαια και είναι έργα που απαιτούν γνώσεις και προσβάσεις στους ειδικούς μηχανισμούς για να διεκδικήσεις.

Ο Άγης Παπακωνσταντίνου με τον Δημήτρη Στυλιανό

Κι επίσης τρίτον, που υποτιμάται από τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς και της πόλης μας, είναι το κριτήριο που θέλει τη διοίκηση εκείνη που θα προσπαθήσει και σε μεγάλο βαθμό θα επιλύσει, γιατί μόνη της δεν μπορεί να το κάνει, δεν είναι κυβέρνηση, προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί και συσσωρευτεί από την οικονομική κρίση.

Ακούω από τότε που αναλάβαμε τη διοίκηση να μας έρχονται ντιρεκτίβες είτε από κεντρικά συλλογικά όργανα είτε από υπουργεία είτε από θεσμούς, προτάσεις και δραστηριότητες και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, αλλά δυστυχώς όλα αυτά μείνανε ως ευχολόγια στους περισσότερους δήμους.

Μιλώντας για τους άξονες της πολιτικής του για τη διοίκηση του Δήμου, ο κ. Παπακωνσταντίνου επισήμανε:

“Οι άξονες προτεραιότητας που μια διοίκηση πρέπει κατά τη γνώμη μου, να κινηθεί για να βάλει ένα στόχο, να δημιουργήσει ένα επιχειρησιακό master plan, όπου πάνω σε αυτό θα κινηθεί όλη η πορεία της και θα αποτελεί τη δράση της, έχει να κάνει με το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, την παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Όπως ανέφερα και προηγουμένως τοπική οικονομία και ανάπτυξη κι ένα τέταρτο, το οποίο βλέπω και ορισμένους υπαλλήλους του δήμου και θα το θέσω, γιατί μέχρι τώρα ουδείς υποψήφιος δήμαρχος το έχει θέσει και θα το θέσουμε εμείς για πρώτη φορά. Βελτίωση της διοικητικής και υπηρεσιακής ικανότητας όλων των υπηρεσιών του δήμου, όλων των τμημάτων, όλων των διευθύνσεων όλων των υπαλλήλων.

Και πιστέψτε με, να μου έχετε εμπιστοσύνη πρόκειται για ένα θέμα που το ξέρω πάρα πολύ καλά εγώ κι οι συνεργάτες μου αυτό το πράγμα, από τη διοίκηση που ασκήσαμε.

Ο Πάνος Γερουλάνος, στις πρώτες του δηλώσεις ως υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, είπε κατά τη γνώμη μου, την πιο σωστή κουβέντα που έχω ακούσει από τους πιο κεντρικούς υποψήφιους. Ότι αξιολογώ και δεν είναι εύκολο, τον βαθμό αποδοτικότητας των υπηρεσιών του δήμου αλλά και ταυτόχρονα των αιτημάτων των πολιτών. Ξέρετε όλοι μπορούμε από εμάς που ασκήσαμε διοίκηση, σε μεγάλες αντιδημαρχίες όπου ερχόμασταν καθημερινά με εσάς σε επαφή, υπήρχαν κι αιτήματα τα οποία ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Όλα πρέπει να καταγραφούν και να βοηθάς τον πολίτη να κινηθεί αντίστοιχα”.

Όσον αφορά στον τομέα της καθαριότητας, ο κ. Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε:

Ειδικότερα, πρωτεύον πρόβλημα που όλοι ξέρουμε ότι ένας δήμος με τα χαρακτηριστικά του Ζωγράφου αντιμετωπίζει. Την καθαριότητα. Η τελευταία φορά που ο τομέας καθαριότητας λειτουργούσε άψογα στο Δήμο Ζωγράφου ήταν επί δημαρχίας του αείμνηστου Καλίρη και με αντιδήμαρχο τον κ. Γρίβα. Και δεν το λέω γιατί είναι δίπλα μου, το ξέρει του το έχω πει και στο συμβούλιο”.

Βέβαια αυτή η άψογη λειτουργία επιτυγχάνονταν με θυσίες, δεν γίνονταν αλλιώς. Η σημερινή κατάσταση στην καθαριότητα είναι τραγική. Δεν υπάρχει καθαριότητα στην πόλη. Ξέρετε μερικοί νομίζουν στους δήμους ότι την καθαριότητα ο κόσμος της εκλαμβάνει με το εάν αδειάζει ο κάδος των σκουπιδιών. Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Αυτές είναι αντιλήψεις του 1950 και του 1960.

Να τονίσω ότι ότι υπάρχουν τραγικά νέα για την καθαριότητα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, καθώς ο ΧΥΤΑ Φυλής έχει ορίζοντα λειτουργίας το πολύ την άνοιξη του 2020. Ο στόχος που έχει τεθεί τα τελευταία χρόνια είναι να διαχειριστούμε το 50% των αποβλήτων που παράγουμε για αξιοποίηση και όχι να τα θάβουμε. Και μέχρι το 2030 να φθάσουμε σε μηδενική βάση αποβλήτων, δηλαδή να ανακυκλώνονται ή να αξιοποιούνται.

Πρώτος και βασικός στόχος είναι το πως θα αποτρέψουμε τα απορρίμματα από την ταφή. Δυστυχώς στους 66 Δήμους της Αττικής, ο μέσος όρος μείωσης των απορριμμάτων για πέρσι ήταν μόνο 3%. Αποδεικνύεται ότι οι δήμοι του Λεκανοπεδίου κινούνται με ρυθμούς χελώνας για την επίλυση του τραγικού προβλήματος που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας.

Ο Δήμος Ζωγράφου δε είναι μια από τις εντυπωσιακά μεγάλες χελώνες στο ζήτημα αυτό. Κατέχει “περίοπτη” θέση ανάμεσα στις άλλες χελώνες – δήμους. Η εικόνα είναι τραγική.

Η κουλτούρα μιας κοινωνίας αποδεικνύεται και από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα των απορριμμάτων. Δεν γίνεται τίποτα αν δεν υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ του δήμου και των πολιτών. Πως θα γίνει αυτή η αμφίδρομη σχέση; Αφού δεν υπάρχει ενημέρωση. Συνεχής ενημέρωση. Κουραστική ενημέρωση, ενοχλητική ενημέρωση, “βομβαρδισμό” συνέχει για να καταλάβει ο άλλος τι κάνει.

Να καταλάβει ο άλλος ότι δεν μπορεί να κατεβάζει τα σκουπίδια ότι ώρα θέλει, όταν έχει ήδη περάσει το απορριμματοφόρο. Θέλει μεγάλη συμμετοχή των πολιτών σε νέες δράσεις. Κομποστοποίηση και ανακύκλωση. Τα σχολεία. Θα παίξουν τεράστιο ρόλο. Στο εξωτερικό δεν είναι κορόιδα που το κάνουν κι είμαστε εμείς οι έξυπνοι.

Όταν γίνουμε διοίκηση θα τρέξουμε δύο με τρία προγράμματα ενημέρωσης, εξειδικευμένα κι ευαισθητοποίησης που θα δίνουν κίνητρα στους πολίτες υπέρ της ανακύκλωσης”.

Ο κ. Παπακωνστανίνου αναφέρθηκε εκτενώς και στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ζωγράφου, όπου αφού άσκησε δριμεία κριτική στην διοίκηση Καφατσάκη για την ανυπαρξία σημαντικών έργων για την πόλη, παρουσίασε περιληπτικά το σχέδιο του για την δρομολόγηση και την κατασκευή μεγάλων και σημαντικών έργων με χρονοδιάγραμμα μιας θητείας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

Οι άνθρωποι της σημερινής διοίκησης του Δήμου Ζωγράφου, κοροϊδεύουν τον δημότη. Θα είμαι σκληρός και θα καταγγείλω ορισμένα πράγματα.

Υλοποίηση στο περσινό, τεχνικό πρόγραμμα, από 26 κωδικούς έργων , ως νέα έργα, ξεκίνησαν μόλις έσα στο 2018 και κανένα από αυτά δεν είναι πάνω από 150.000 ευρώ. Της πλάκας έργα. Αυτή είναι η φράση. Εμείς που έχουμε κάνει αντιδήμαρχοι, γνωρίζουμε ότι τέτοια ποσά είναι αστεία.

Τα υπόλοιπα 20, μεταφέρθηκαν αυτούσια στο τεχνικό πρόγραμμα του 2019. Σημαίνει τεχνικό πρόγραμμα απάτη.

Κι έχουν το θράσος να θέλουν να το ψηφίσουμε. Αυτό σημαίνει ποσοστό υλοποίησης 8%.

Εδώ λοιπόν αφού κατήγγειλα τον εμπαιγμό της διοίκησης Καφατζάκη, δεσμεύομαι για ένα πράγμα.

Εμείς ως παράταξη και ως διοίκηση τέτοια “καραγκιοζιλίκια” και τέτοιες “γελοιότητες” δεν πρόκειται να καταθέσουμε. Δεν θα καταθέτουμε 45 κωδικούς για να κάνουμε τους 3. Θα καταθέτουμε λίγους κωδικούς και θα προσπαθούμε να υλοποιούμε το μεγαλύτερο μέρος τους. Επίσημα όταν αναλάβουμε τη διοίκηση θα σαρώσουμε όλες τις μικρές εργολαβίες, του στυλ 50 ασφαλτόστρωση στην Αυξεντίου, λες και τα έργα στο δήμο σχεδιάζονται και υλοποιούνται ανά μέτρο.

Όχι κύριοι δεν θα γίνει αυτό. Τέρμα αυτό με μας. Θα δρομολογηθεί μία εργολαβία για τα μεγάλα έργα με ορίζοντα τη θητεία μιας διοίκησης. Πολλών εκατομμυρίων, τεσσάρων, πέντε η κάθε μία. Και θα φτιάξουμε όλο το δρόμο, όλα τα πεζοδρόμια, όλα τα σχολεία, όλα τα γήπεδα, όλα τα δημοτικά κτίρια και ταυτόχρονα θα φτιάξουμε και το κολυμβητήριο.

Αυτά τα έργα εμείς θα τα κάνουμε σε μοναδικές εργολαβίες με ορίζοντα θητείας. Όχι κάθε χρόνο άλλο, 100 χιλιάδες, 150 κι πάλι 100. Αν με ρωτήσετε γιατί δεν το έχουν κάνει οι άλλοι κ. Παπακωνσταντίνου, εσύ είσαι ο έξυπνος υποψήφιος δήμαρχος. Δεν γνωρίζω κυρίες και κύριοι και δεν μπορώ να πω με ποιο σκεπτικό λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις γιατί θα αρχίσω να σκέπτομαι παράξενα πράγματα. Να ξέρετε όμως ότι οι εργολαβίες πάνω από 1 εκατ. ευρώ περνούν από προσυμβατικό έλεγχο του ελεγκτικού συνεδρίου.

Και καταλαβαίνετε όλοι τι σημαίνει αυτό.

Δεν λύνονται τα προβλήματα του Δήμου με μικρές εργολαβίες. Δεν λύνεται κανένα πρόβλημα έτσι. Αυτά εμείς θα τα σαρώσουμε. Δεν θα γίνονται. Στον προϋπολογισμό του Δήμου Ζωγράφου, υπάρχει ένα ταμειακό διαθέσιμο 18,5 δις ευρώ. Από αυτά τα χρήματα δεν είναι όλα διαθέσιμα για όλες τις ανάγκες. Μέσα είναι δύο μισθοί μονίμων, τα κοινωνικά, τα ανταποδοτικά από τις υπηρεσίες του νεκροταφείου και ηλεκτροφωτισμού κ.α. Να ξέρετε όμως 10 με 12 εκατ. Εευρώ – κάπου εκεί είναι περίπου – είναι γενικών αναγκών.

Πείτε μου λοιπόν εσείς πως μια διοίκηση που έχει τέτοιο πακτωλό εκατομμυρίων στην οποιαδήποτε τράπεζα, και κάνουμε πλούσιους τους μετόχους σε εποχές που δεν υπάρχουν λεφτά στις τράπεζες, καταθέτει τεχνικό πρόγραμμα όπου η αναλογία ιδίων εσόδων ως προς τον προϋπολογισμό είναι 0,2%.

Δεν είσαι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ. Δεν είσαι το Φορντ Νοξ. Είσαι ο Δήμος που είσαι υποχρεωμένος να ανταποδίδεις τα λεφτά που λαμβάνεις. Εμείς λοιπόν αυτό το πράγμα θα το καταργήσουμε, θα προσπαθήσουμε και θα επιτύχουμε χρηματοδοτικά προγράμματα κι εργαλεία, μας είχε βοηθήσει η περιφέρεια επί Γιάννη Σγουρού πάρα πολύ. Αλλά έχουμε και χρήματα που τα έχουμε πάρει από εσάς. Πρέπει να τα γυρίσουμε στην πόλη. Δεν είναι ανόητος ο φίλος μου ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης, ο κ. Βαλασσόπουλος που θα μπορούσε να έχει ένα ταμείο 18 εκατ. Ευρώ, όμως έχει πολύ λιγότερα αλλά έχει γεμίσει την πόλη του με μεγάλα έργα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτόν τον δρόμο θα ακολουθήσουμε ως διοίκηση του Δήμου”.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου στην συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε εκτενώς και σε ζητήματα πολιτισμού, παιδείας, και άλλων σημαντικών ζητημάτων στον Δήμο Ζωγράφου.

Κατόπιν απάντησε σε ερωτήσεις των παρισταμένων και έδωσε την υπόσχεση πως η παράταξη του θα βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών και θα τους ενημερώνει σε καθημερινή βάση για τα σχέδια και τις προτάσεις της.

Επιφυλάχθηκε δε να απαντήσει στο κρίσιμο ζήτημα των συνεργασιών, ειδικά με το νέο σύστημα της απλής αναλογικής που θα εφαρμοστεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τονίζοντας πως θα μιλήσει γι’ αυτό το θέμα, εκτενέστερα, στο εγγύς μέλλον.

Να τονιστεί πως την εκδήλωση της παρουσίασης της υποψηφιότητας του κ. Παπακωνσταντίνου, τίμησαν με την παρουσία τους, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νίκος Ανδρουλακάκης, ο ιστορικός πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Νίκος Τσούλιας, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Νομικής κ. Μάριος Χαϊδαρλής αλλά και δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχρος κ. Γιώργος Γρίβας.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου γνωστοποίησε πως την παράταξη του θα στηρίξει η εμβληματική πρώην Δήμαρχος Φωτεινή Σακκελαρίδου καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάκης Κότσυφας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.