Ο Άγης Παπακωνσταντίνου ξεκινά δυναμικά και ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για το Δήμο Ζωγράφου

Επίσημη πρώτη της δημοτικής παράταξης “Εδώ Ζω” στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Με κάθε επισημότητα ξεκινά την προεκλογική της καμπάνια η Δημοτική Παράταξη “Εδώ Ζω” με επικεφαλής τον Άγη Παπακωσταντίνου, αύριο στις 19:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζωγράφου.

Ο γνωστός αυτοδιοικητικός και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Ζωγράφου, Άγης Παπακωνσταντίνου, με σπουδές στο εξωτερικό και άριστη γνώση των προβλημάτων της πόλης μας, ανακοινώνει αύριο και επίσημα την υποψηφιότητα του για το Δήμο Ζωγράφου.

Ο Άγης Παπακωνσταντίνου θα είναι πλαισιωμένος από μια ομάδα δυνατών στελεχών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με όρεξη για δουλειά και σημαντική προσφορά στα κοινά στου Ζωγράφου, με ένα ψηφοδέλτιο που θα κρύβει κι άλλες εκπλήξεις καθώς είναι ακόμη υπό διαμόρφωση.

Στο μήνυμα του στην ιστοσελίδα του στο Facebook, ενόψει της αυριανής εκδήλωσης ο κ. Παπακωνσταντίνου γράφει:

“Ξεκινάμε, ΟΛΟΙ μαζί. Τα προβλήματα είναι πολλά κι η αντιμετώπισή τους απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις προσώπων και θέσεων. Ο πρώτος βαθμός αυτοδιοίκησης, ο Δήμος, είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός χώρος όπου αυτά πρέπει να συναντηθούν”.

Ο Άγης Παπακωνσταντίνου ξεκινά δυναμικά και ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για το Δήμο Ζωγράφου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.