Στο πλευρό των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας ο Δήμος Ζωγράφου

Επίσκεψη του Δημάρχου Βασίλη Θώδα στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στέκεται ο Δήμος Ζωγράφου με τον Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Θώδα να επισκέπτεται χθες, Μεγάλη Τετάρτη τους ωφελουμένους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) και να προσφέρει πασχαλινά τσουρέκια και αναστάσιμες λαμπάδες, ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Ειδικότερα ο κ. Θώδας κατά την επίσκεψή του στο ΚΗΦΗ Ζωγράφου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη που τον υποδέχθηκαν εγκάρδια και να τα διαβεβαιώσει ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να στέκεται δίπλα τους με απεριόριστο σεβασμό και αγάπη και να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια ώστε να βρίσκουν λύση σε ζητήματα της καθημερινότητας.

Τα μέλη του ΚΗΦΗ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους εργαζόμενους του Κέντρου, με τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα να ευχαριστεί και ο ίδιος τους υπαλλήλους του Κέντρου για την φροντίδα που παρέχουν στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, επισημαίνοντας ότι κύριο μέλημα για τον Δήμο Ζωγράφου ήταν και συνεχίζει να είναι η ασφάλειά και η υποστήριξη των ηλικιωμένων συνδημοτών μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίσκεψη συνόδευαν τον κ. Θώδα η εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.