Αναβλήθηκε η εκδήλωση Your Pet Day λόγω βροχόπτωσης

Αναμένεται ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της δράσης

Ο Δήμος Ζωγράφου με ανακοίνωση του ενημέρωση ότι λόγω των βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στην Αττική το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η προγραμματισμένη εκδήλωση του Δήμου Ζωγράφου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και την εφαρμογή YOUR PET, της Κυριακής 17ης Απριλίου 2022, αναβλήθηκε.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος Ζωγράφου στην ανακοίνωση του θ’ ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση σχετικά με την τον προγραμματισμό της καινούριας ημερομηνίας διεξαγωγής της δράσης.

Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη στους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους και στην προστασία του Υμηττού μας που πρόκειται να διοργανώσουν ο Δήμος Ζωγράφου με την εθελοντική ομάδα του, ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και η εφαρμογή YOUR PET, η πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικίδιων.

Είναι για μια δράση που στοχεύει στον καθαρισμό, τη φροντίδα και την ανάδειξη του δασικού χώρου που είναι τόσο κοντά στις γειτονιές μας και ταυτόχρονα στη στήριξη του έργου όλων εκείνων των εθελοντών που αφιερώνουν τη ζωή τους για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Δείτε την αφίσα που είχε αναρτηθεί για τη δράση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο δασικό πάρκο Γουδή, έναντι Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.