Ομιλία Καμίνη στου Ζωγράφου: «Η Δημοκρατική παράταξη επιστρέφει»

Τι είπε ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων για τις πολιτικές εξελίξεις

Ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και σημαντικό στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος την Δευτέρα που μας πέρασε, στον Κινηματογράφο «Αλέκα» στου Ζωγράφου.

Ο κ. Καμίνης τόνισε στην τοποθέτηση του πως «βρισκόμαστε πάλι σε μία κρίσιμη κατάσταση. Οι γεωπολιτικές και οικονομικές εξελίξεις είναι καταιγιστικές και μας επηρεάζουν άμεσα.

Σε αυτή τη συγκυρία, η Δημοκρατική παράταξη επιστρέφει. Η μεσαία τάξη, η καρδιά της οικονομίας και της Δημοκρατίας πλήττεται για μια ακόμη φορά μετά τις αλλεπάλληλες κρίσεις της τελευταίας δεκαετίας. Βάζουμε λοιπόν κεντρικό στόχο την καταπολέμηση των ανισοτήτων».

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Επιστρέφουμε όμως με προγραμματικό λόγο. Αυτοοργάνωση σημαίνει επιστροφή στις ρίζες μας. Πάντα σε αυτά τα ζητήματα ο χώρος μας ήταν στην πρωτοπορία. Από την αυτοοργάνωση μέχρι τις ανοιχτές διαδικασίες για ηγεσία. Γι’ αυτό και ξεκινάμε με αφετηρία τα περιφερειακά θεματικά μας συνεδρία και βεβαίως με τελικό προορισμό το συνέδριό μας τον Μάιο».

«Κι έτσι ανοιχτοί πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε απέναντι στους πολίτες, που διψούν για πολιτικές πρωτοβουλίες, δομική αντιπολίτευση και ενότητα. Για να βγάλουμε από την απόγνωση τα χαμηλά και μεσαία στρώματα του πληθυσμού.

Στου Ζωγράφου έγινε μιαν αρχή. Συνεχίζουμε μέχρι το Συνέδριό μας!», κατέληξε ο κ. Καμίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.