Δενδροφύτευση από τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου και τον Δήμο Ζωγράφου

Σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4all

Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου προχώρησαν σε δενδροφύτευση στον εξωτερικό χώρο του σχολείου τους, στην οδό Κρήτης, σε μια δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4all και την περιφέρεια Αττικής, χθες, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022.

Τον κυρίαρχο ρόλο στην περιβαλλοντική δράση είχαν οι μαθητές της Δ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το πώς επηρεάζει η κλιματική αλλαγή το περιβάλλον, τις βλάβες που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση και φύτεψαν 17 δένδρα.

Στην δράση παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Αναστασία Μπότου και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου Δημήτρης Κολομπάτσος.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ο Δήμος Ζωγράφου θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ανάδειξης και προστασίας του αστικού περιβάλλοντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.