Μεγάλη συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα αυτοπροστασίας για γυναίκες του Δήμου Ζωγράφου

Θ’ ακολουθήσει νέος κύκλος

Άρχισαν τα δωρεάν μαθήματα αυτοπροστασίας για γυναίκες που διοργανώνει ο Δήμος Ζωγράφου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου, μαζί με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τη διαδικασία των μαθημάτων παρακολούθησαν από κοντά ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Γιαννακόπουλος, οι οποίοι συνομίλησαν με τις συμμετέχουσες, τις ευχαρίστησαν για την μεγάλη ανταπόκριση τους στα μαθήματα και υποσχέθηκαν ότι θα ακολουθήσει και νέος κύκλος μαθημάτων, καθώς υπάρχει λίστα αναμονής και τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για όλες.

Τα μαθήματα γίνονται με τη συνεργασία των:

– Σύλλογος TAKUSHOKU  school of Martial Arts, με ειδίκευση στα αθλήματα , KARATE-JUDO-KIK BOXING-TKD, υπεύθυνος προπονητής, κ. Γιώργος Καρβούνης

–  Σύλλογος FightBox με ειδίκευση  στο MMA, το BJJ, το Kickboxing  και την Πυγμαχία, υπεύθυνος προπονητής κ. Παναγιώτης Καρμοίρης

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται  κάθε Σάββατο,  καθ’ όλη τη διάρκεια Μάρτιου και Απριλίου και ώρα 18:30 – 19:30 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου, Διεύθυνση: Πολυφήμου 2, Ζωγράφου 157 71.

Για περισσότερες πληροφορίες ,μπορείτε να επικοινωνείσετε καθημερινά  ώρες 08.00-16.00 με το Γραφείο Αθλητισμού του NΠΔΔ Πολιτισμού &  Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, στο τηλ.210-7713815.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.