Το ταξίδι για την Ουκρανία ξεκίνησε η ανθρωπιστική βοήθεια των κατοίκων του Ζωγράφου

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Ζωγραφιωτών στο κάλεσμα του Δήμου

Το μεγάλο ταξίδι για την Ουκρανία ξεκίνησε για τον τεράστιο όγκο των υλικών της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκέντρωσαν οι κάτοικοι του Ζωγράφου μετά από πρωτοβουλία του Δήμου.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Ζωγράφου για βοήθεια στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό ήταν συγκινητική και μαζεύτηκαν πάρα πολλά είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και τρόφιμα χωρίς ημερομηνία λήξης.

Έτσι όλο αυτό το υλικό με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννη Βούρτση, συγκεντρώθηκε και συσκευάστηκε και μεταφέρθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Από εκεί ήδη ξεκίνησε το ταξίδι για την Ουκρανία, με την ευθύνη της Πρεσβείας της χώρας προκειμένου να μοιραστεί σε όσους έχουν ανάγκη.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Ζωγράφου ευχαριστεί για μία ακόμη φορά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και έφεραν είδη για τον ουκρανικό λαό.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.