Διακρίθηκε για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Ζωγράφου στα «Best City Awards»

Στην κατηγορία «Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης & Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης πορείας εγγράφων»

Σημαντική διάκριση απέσπασε ο Δήμος Ζωγράφου στα φετινά «Best City Awards 2022» καθώς κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης» και απονέμεται για σημαντικές αποφάσεις και Σχέδια & Ηλεκτρονική Παρακολούθηση πορείας εγγράφων στις Υπηρεσίες του Δήμου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι Δήμος Ζωγράφου βραβεύτηκε για μία ακόμη φορά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες στα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου Δημήτρης Κολομπάτσος, ο οποίος το παρέδωσε στον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα.

Ο κ. Θώδας από την πλευρά του δήλωσε για την διάκριση αυτή:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Δήμος Ζωγράφου βραβεύεται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, για δεύτερη φορά, μέσα στα δύο τελευταία χρόνια.  Στόχος μας να προσφέρουμε σε όλους μας τους δημότες καινοτόμες και πρωτοποριακές εφαρμογές, οι οποίες καθιστούν αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη τη λειτουργία των υπηρεσιών».

Tα «Best City Awards 2022» πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας  και της Περιφέρειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ζωγράφου είχε βραβευτεί το 2021 για την ύψιστη ωφέλεια των Δημοτών του από τις δράσεις Προαγωγής Υγείας από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.