Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Μετρό

Πιθανότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του είναι η Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Την αναβολή της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ενημέρωση για την πορεία των έργων του Μετρό στου Ζωγράφου και στα Ιλίσια που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ανακοίνωσε ο Δήμος Ζωγράφου.

Πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου για το θέμα του Μετρό είναι η Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, κάτι για το οποίο θα ενημερώει εγκαίρως ο Δήμος Ζωγράφου.

Όσον αφορά τους λόγους της αναβολής, η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής: «Σας γνωρίζουμε ότι η 4η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. που είχε προγραμματιστεί για τις 14/3/2022 με θέμα Ενημέρωση – Συζήτηση για το ΜΕΤΡΟ στο Δήμο Ζωγράφου, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, διότι ο Δ/νων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί λόγω έκτακτης υποχρέωσής του.

Για την ημερομηνία και την ώρα πραγματοποίησης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη συζήτηση για το ΜΕΤΡΟ,θα ακολουθήσει σχετική πρόσκληση/ημερήσια διάταξη. Πιθανή ημερομηνία Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.