Μεγάλη συμμετοχή στη δράση προσφοράς προς την Ουκρανία από τους Ζωγραφιώτες

Συγκεντρώθηκαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, η δράση του Δήμου Ζωγράφου για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού πρώτης ανάγκης για τον Ουκρανικό λαό.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι πλήθος επιχειρήσεων και δεκάδες συμπολίτες μας έδωσαν το «παρών» στο κάλεσμα του Δήμου Ζωγράφου προσφέροντας εκατοντάδες φάρμακα και άλλα φαρμακευτικά είδη, τα οποία θα αποσταλούν σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη στην Ουκρανία.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας κατά την επίσκεψή του στον χώρο συλλογής των ειδών, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους συνδημότες μας για την ανταπόκριση τους στην κίνηση αλληλεγγύης του Δήμου Ζωγράφου αλλά και Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ, Γιάννη Βρούτση για την άρτια διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δράση του Δήμου Ζωγράφου τίμησε με την παρουσία της η Βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Άννα Καραμανλή.

Ο κ. Θώδας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των Ζωγραφιωτών στην συγκεκριμένη δράση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας και προσφέρουν βοήθεια για τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία.

Με τη συγκέντρωση φαρμάκων αλλά και με άλλες ενέργειες προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσουμε τον Ουκρανικό λαό που δέχεται μία αδικαιολόγητη εισβολή από τη Ρωσία. Ευχή και επιθυμία όλων μας να μπει τέλος στον πόλεμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επικρατήσει ειρήνη στην συγκεκριμένη περιοχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.