Μήνυμα αλληλεγγύης στέλνουν οι Ζωγραφιώτες με την προσφορά τους για την Ουκρανία

Μεγάλη συμμετοχή στη δράση του Δήμου για την συγκέντρωση υγειονομικού υλικού

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στο δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας δείχνουν οι Ζωγραφιώτες με τη μεγάλη και συγκινητική συμμετοχή τους, στη δράση που διοργανώνει ο Δήμος Ζωγράφου για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, στον Δημοτικό Πολυχώρο «Αλέκα».

Κάτοικοι και επιχειρηματίες της πόλης χθες αλλά και σήμερα προσέρχονται και βοηθούν ο καθένας με τις δυνάμεις του για να στείλουν μήνυμα ειρήνης και συμπαράστασης στους Ουκρανούς πολίτες.

Πλήθος συμπολιτών μας προσέφεραν διαφόρων ειδών φάρμακα και υγειονομικό υλικό, τα οποία συγκεντρώνει ο Δήμος Ζωγράφου και θα αποστείλει σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη στην Ουκρανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον χώρο συγκέντρωσης των ειδών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου  Βασίλης Θώδας και ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο της δράσης, Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννη Βούρτση (ο οποίος συντονίζει άρτια την συγκέντρωση του υλικού), για την πορεία της διαδικασίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Θώδας: «Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μας που για ακόμη μία φορά απέδειξαν τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους απέναντι σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ο Δήμος Ζωγράφου παραμένει δίπλα στους ομογενείς μας της Ουκρανίας, όπως πράττουμε όλα αυτά τα χρόνια, από την πρώτη μέρα αδελφοποίησης της πόλης μας με τον Σαρτανά αλλά ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο της δοκιμασίας αναλαμβάνουμε κάθε δυνατή δράση για να βοηθήσουμε με όλους τους τρόπους τους κατοίκους της μαρτυρικής περιοχής.

Στο Κινηματοθέατρο «Αλέκα»» βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου Δημήτρης Κολομπάτσος, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αλεξανδρής και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Λένης.

Παράλληλα στη δράση συμμετείχαν,  η αναπληρώτρια της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζωγράφου Ειρήνη Στασινού και ο πρόεδρος της νεολαίας Παλαιών Ζωγραφιωτών Κώστας Κορμάς.

Η δράση του Δήμου Ζωγράφου για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τον πληττόμενο Ουκρανικό λαό ολοκληρώνεται σήμερα στις 3:00 μετά το μεσημέρι στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο Αλέκα (3ης Ορεινής Ταξιαρχίας 13).

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.