Νέα εποχή στην καθαριότητα του Δήμου Ζωγράφου με την αγορά απορριμματοφόρων

Ριζική ανανέωση του στόλου των οχημάτων

Σε μια νέα εποχή εισέρχεται ο Δήμος Ζωγράφου που προχώρησε στην ριζική ανανέωση του στόλου των οχημάτων με ιδιαίτερο βάρος σε οχήματα για την καθαριότητα.

Ήδη ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας παρέλαβε και επίσημα τα οχήματα που αγόρασε ο Δήμος Ζωγράφου με τη διαδικασία leasing και ήδη τα απορριμματοφόρα επιχειρούν στους δρόμους, συνεισφέροντας στη γενική προσπάθεια για μία πιο καθαρή πόλη.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Δήμος Ζωγράφου αγόρασε και ήδη χρησιμοποιεί οκτώ απορριμματοφόρα κλειστού τύπου, ένα ανοικτό απορριμματοφόρο, ένα βυτιοφόρο 10.000 λίτρων, δύο τετραξονικά οχήματα μεταφοράς απορριμματοκιβωτίων και δύο ανατρεπόμενα φορτηγά.

Παράλληλα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα ημιφορτηγά που θα χρησιμοποιηθούν για την Πολιτική Προστασία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου: «Όλα τα οχήματα είναι σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και μειώνουν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει στην ιστορία του Δήμου Ζωγράφου, με μεγάλο όφελος για την Πόλη, αντικαθιστώντας παλιά και γερασμένα οχήματα που πρέπει να αποσυρθούν.

Με αφορμή την παραλαβή των οχημάτων ο κ. Θώδας ανέφερε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε επίσημα τα νέα απορριμματοφόρα του Δήμου Ζωγράφου υλοποιώντας τη διαδικασία για ανανέωση του στόλου, με νέα μηχανήματα έργου και καθαριότητας. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για είναι ο Δήμος πιο καθαρός αλλά και στη δέσμευση προς τους εργαζόμενους, να τους προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η υπόσχεση μας γίνεται πράξη, η Πόλη αλλάζει!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το Δήμαρχο Ζωγράφου στην επίσημη παραλαβή των νέων οχημάτων ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Δήμας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.