Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας του «ποδοσφαιρικού» Αγίου Θωμά

Παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου και πολλών Δημοτικών Συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης

Παρουσία της Δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου Βασίλη Θώδας, της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, Τίνας Καφατσάκη, αλλά και Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της πόλης μας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αγίου Θωμά.

Σε ομιλία του προς στους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες της ομάδας, ο κ. Θώδας τους έδωσε συγχαρητήρια για την έξοχη πορεία της ομάδας των ανδρών, αλλά και για τη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας: «Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε την καλή δουλειά και την επιτυχημένη πορεία. Ο Δήμος Ζωγράφου θα είναι σταθερά στο πλευρό σας».

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και αναπληρωτής Δήμαρχος Θεόδωρος Μετικαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Επίσης το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης , ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αλεξανδρής, η πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λεωνίδας Κουφός, Στέφανος Γιούργας.

Τυχερός της πίτας ήταν ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βούρτσης που του έπεσε το φλουρί.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.