Δήμος Ζωγράφου: Σύνταξη Στρατολογικών Πινάκων Κλάσεως 2027

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Ζωγράφου προσκαλεί τους γονείς ή τους κηδεμόνες των αρρένων τέκνων που γεννήθηκαν το έτος 2006,  και τα οποία είναι εγγεγραμμένα στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου, να καταθέσουν στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου Υπεύθυνη Δήλωση με τα παρακάτω στοιχεία:

Το ονοματεπώνυμο τέκνου, τάξη φοίτησης, γνώσεις ξένων γλωσσών, γνώσεις Η/Υ, θρήσκευμα, επάγγελμα πατρός και στοιχεία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του τέκνου.

Η υπεύθυνη δήλωση μπορεί είτε να αποσταλεί με e-mail στη διεύθυνση dhmotol@zografou.gr είτε να κατατεθεί στο Δημοτολόγιο – Μητρώο Αρρένων του Δήμου Ζωγράφου έως την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Σημειώνεται ότι το παιδί σας θα περάσει περιοδεύων το πρώτο τρίμηνο του 2024 μέσω ΚΕΠ  όπου θα συμπληρώσει ένα Δελτίο Απογραφής με τα στοιχεία που ζητούνται σε αυτό.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο Τμήμα  Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου στα τηλέφωνα 213-20 24187, 213-2024185, 213-2024120.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.