Ανοίγει το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καισαριανή

Πλήθος δραστηριοτήτων για την εποικοδομητική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου

Μια διέξοδο στους περιορισμένους δρόμους της έκφρασης μέσα από την τέχνη, προσφέρει το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ στην Καισαριανή που ανοίγει τις πόρτες του για τους νέους.

Σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα της ΚΝΕ σε κάθε νέα και νέο που έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και διάθεση για προσφορά και δημιουργία, επισημαίνονται μεταξύ άλλων, τα εξής:  «Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στο στέκι πολιτισμού και νεανικής δημιουργίας Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ που ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί κάθε νέο που αναζητά έκφραση μέσα από την τέχνη.

Σε  μία περίοδο που η απομόνωση λόγω της πανδημίας κυριαρχεί, τα ελαστικά ωράρια εργασίας είναι ο κανόνας και όχι εξαίρεση και ο ελεύθερος χρόνος αποτελεί πολυτέλεια, στόχος μας είναι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των εργαζόμενων και νέων, η καλλιτεχνική έκφραση και η ερασιτεχνική δημιουργία.

Καλούμε όλους τους νέους των ανατολικών συνοικιών να προσφέρουν τις γνώσεις, το μεράκι, το χρόνο, τις δεξιότητες και το ταλέντο τους, να συμμετέχουν στα τμήματα, να δώσουν νεανική πνοή στη λειτουργία και στη δράση του στεκιού μας.

Μαζί να δημιουργήσουμε το στέκι πολιτισμού, να ανακατευτούμε με χρώματα, να έρθουμε σε επαφή με το έργο μεγάλων συνθετών και δραματουργών, να δούμε τοπία πίσω απ’ το φακό, να μάθουμε πώς γεννιούνται οι ποιητές.

Ξεκινάμε με:

Θεατρικό εργαστήρι

– Flamengo

– Χορωδία – Φωνητική

– Ομάδα σκακιού

– Aerial yoga

– Ομάδα φωτογραφίας

– Ομάδα πεζοπορίας

Προβολές ταινιών

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6985814588».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.