Κάλεσμα σε διάλογο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Ζωγράφου στις Δημοτικές Παρατάξεις

Στο επίκεντρο τα προβλήματα του επιχειρείν και της πόλης

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Ζωγράφου διευρύνει τον κύκλο των επαφών που επιδιώκει για να ανοίξει ένας ευρύς διάλογος στην κοινωνία της πόλης μας για την επίλυση των επιχειρηματικών και άλλων προβλημάτων.

Έτσι στο πλαίσιο των συναντήσεων με εκπροσώπους θεσμών και φορείς του Ζωγράφου καλεί τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ζωγράφου σε μια συζήτηση για ζητήματα που αφορούν τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Ζωγράφου και του προέδρου Γιώργου Κροκίδη επισημαίνεται μεταξύ άλλων:

«Μετά από την συνάντηση που είχαμε προ ολίγων ημερών με τον Δήμαρχο, Βασίλη Θώδα όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του επιχειρείν και όχι μόνο, σήμερα 15 Φεβρουαρίου (σ.σ. χθες) αποστείλαμε πρόσκληση για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τα ίδια θέματα και με όλες τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο (κ. Καφατσάκη, κ. Αγγελόπουλο, κ. Παπαναστασόπουλο, κ. Καραβίδα,κ. Τουλιάτο) και αναμένουμε την απάντηση τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.