Δωρεάν wifi σε έξι κοινόχρηστους χώρους στον Δήμο Ζωγράφου

Τα δίκτυα έχουν εγκατασταθεί σε επιλεγμένα πάρκα και πλατείες

Σε μια νέα εποχή μπαίνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου Ζωγράφου καθώς θα έχουν πλέον τη δυνατότητα για δωρεάν και αναβαθμισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο, μετά την εγκατάσταση 10 σημείων wifi σε έξι κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Ειδικότερα τα δίκτυα ελεύθερου Wi-Fi έχουν εγκατασταθεί σε πάρκα και πλατείες του Δήμου Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην Πλατεία Βάσκα, την  Πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια) – (2 access points), την Πλατεία Άνοιξης, την Πλατεία Τερζάκη, την Πλατεία Αγίου Γερασίμου και το Πάρκο Γουδή (4 access points).

Με την ευκαιρία της αναβάθμισης ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας επισκέφθηκε τα νέα ψηφιακά σημεία της πόλης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου Δημήτρη Κολομπάτσο και Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμο Μπουλούκο.

Ο κ. Θώδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο αυτό που χρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε. στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής  Δράσης WiFi4EU, τονίζοντας ότι «οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο σε 10 πολυσύχναστα σημεία του Δήμου Ζωγράφου, ώστε να απολαμβάνουν ελεύθερα το διαδίκτυο όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, εξοικονομώντας δεδομένα αλλά και χρήματα.

«Ο Δήμος Ζωγράφου θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο εργαλείο και πρόγραμμα προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή πρόσβαση των πολιτών στα ψηφιακά μέσα», επισήμανε ο κ. Θώδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.