Συνάντηση Θώδα με μέλη του Συλλόγου των Τρίτεκνων Καισαριανής

Τι συζήτησαν για το δημογραφικό πρόβλημα

Τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες αλλά και δυνατότητες στήριξής τους αναλύθηκαν στη συνάντηση που είχε χθες, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Καισαριανής.

Ο κ. Θώδας άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Ζωγράφου βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό των τρίτεκνων οικογενειών και παραμένει αρωγός του σημαντικού έργου που επιτελεί ο Σύλλογος Τριτέκνων Καισαριανής.

Παράλληλα , ο Δήμαρχος Ζωγράφου επανέλαβε τη στήριξη της δημοτικής αρχής στους συμπολίτες μας, που ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, συμβάλλουν στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μαίρη Νερούτσου, η ταμίας Ειρήνη Σταμάτη και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.