Τα αντισταθμιστικά οφέλη στο επίκεντρο της συνάντησης Θώδα – Αττικό Μετρό

Τι συζήτησαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας

Με στελέχη της Αττικό Μετρό συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας στα γραφεία της εταιρείας ενόψει της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή της Γραμμής 4, η οποία θα περνάει από Ζωγράφου, Ιλίσια και Γουδή.

Στα γραφεία της Αττικό Μετρό τον υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Κουρέτας μαζί με τους συνεργάτες τους και η συζήτηση περιστράφηκε στα έργα που θα γίνουν στην πόλη του Ζωγράφου για τη διάνοιξη της Γραμμής και την κατασκευή των σταθμών, αλλά και στις ενέργειες που έχουν γίνει ως τώρα για να υλοποιηθεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο για τον Δήμο Ζωγράφου.

Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας έθεσε το θέμα των αντισταθμιστικών οφελών για τον Δήμο Ζωγράφου, από την Αττικό Μετρό, για τη δημιουργία των σταθμών στις πλατείες της πόλης.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι μαζί με τον κ. Θώδα στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμος Μπουλούκος, Καθαριότητας Δημήτρης Δήμας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Τάσος Τανταρούδας.

Επισημαίνεται ότι ο Βασίλης Θώδας θα συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο σε ειδική συνεδρίαση για να ενημερώσει σχετικά με τις συζητήσεις που έγιναν με την Αττικό Μετρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.