Καταγγελία Κροκίδη για κολλημένο σήμα ποδοσφαιρικής ομάδας σε ερμάριο του Δήμου

Τι δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Ζωγράφου

Σε καταγγελία κατά του νέου Διευθυντή Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου κ. Αλευρά προχώρησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Ζωγράφου, κ. Κροκίδης με αφορμή ένα κολλημένο σήμα ποδοσφαιρικής ομάδας σε ερμάριο στα γραφεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Ειδικότερα στο κείμενο της καταγγελίας του που έστειλε στο Zofrafounews.gr ο κ. Κροκίδης ισχυρίζεται τα εξής:

«Σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2022 (σ.σ. χθες), ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Ζωγράφου, κ. Γιώργος Κροκίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της καθαριότητας με πρόθεση να συναντήσει τον νέο αντιδήμαρχο κ. Δήμα αφενός για να τον συγχαρεί και αφετέρου για να του ευχηθεί τα δέοντα στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Διερχόμενος από το χώρο που βρίσκονται   τα ερμάρια των εργαζομένων -όπου είναι πάνω από 50- έπεσε πάνω σε ένα ερμάριο που είχε σήμα ποδοσφαιρικής ομάδας και συνδέσμου ,όπου ο κύριος που χρησιμοποιεί  το συγκεκριμένο ερμάριο είναι αντιπρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Ζωγράφου.

Άμεσα πήγε στο νέο Διευθυντή Καθαριότητας κ. Αλευρά στον οποίο διαμαρτυρήθηκε ότι είναι ανεπίτρεπτο σε περιουσία του δημοσίου να υπάρχουν οπαδικά σήματα ομάδων και ειδικά σήμερα μετά το συμβάν με έναν νεκρό 19χρονο από οπαδικό χτύπημα στη Θεσσαλονίκη.

Εκείνος στη συνέχεια απάντησε σε έντονο ύφος «κάντε έγγραφη αναφορά κι εγώ θα την  απορρίψω». Του απαντά στη συνέχεια ο κος Κροκίδης : «μα κ. Αλευρά, είναι παράνομο σε περιουσία του Δήμου ο οποιοσδήποτε να προβάλει τις αθλητικές, ποδοσφαιρικές, πολιτικές και άλλες προτιμήσεις του  και ότι κάτι τέτοιο ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες εντάσεις». Εκείνος του απάντησε πάλι σε έντονο ύφος «εγώ είμαι Παοκτζής και θα βάλω στο γραφείο μου το δικέφαλο αετό το σήμα του ΠΑΟΚ και όποιος έχει πρόβλημα να έρθει να μου το πει».

Η ανακοίνωση με του κ. Κροκίδη καταλήγει με δύο υστερόγραφα:

« Υ.Γ.1 Κ. Αλευρά είστε διευθυντής σε μια υπηρεσία του Δήμου το οποίο σημαίνει ότι εργάζεστε για το καλό της πόλης και των  δημοτών και όχι να δημιουργείτε εντάσεις και να απειλείτε! Καλό είναι να γνωρίζετε τους νόμους! Με τη συμπεριφορά σας αποδεικνύετε ότι είστε ακατάλληλος για τη θέση που κατέχετε!

Υ.Γ.2 Κ. Ανδριόπουλε ως εργαζόμενος του Δήμου και ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων του Δήμου Ζωγράφου στην εργασία σας και σε δημόσια περιουσία δεν έχετε δικαίωμα να κολλάτε διαφορά αυτοκόλλητα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις σαν να είναι το σπίτι σας.

Δυστυχώς μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, εργαζόμενοι του δημοσίου επιτίθενται φραστικά με οπαδικά κίνητρα.

Καλούμε όλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τη διοικούσα παράταξη να πάρει θέση!».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.