Γιάννης Βούρτσης: Το ζητούμενο για εμάς είναι να δικαιώσουμε τους δημότες για την εμπιστοσύνη τους (video)

Το μυστικό στην πολιτική είναι η ειλικρίνεια τονίζει ο έμπειρος αυτοδιοικητικός

Ο Γιάννης Βούρτσης, Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ του Δήμου Ζωγράφου είναι ένας αυτιοδιοικητικός που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους δημότες της πόλης μας.

Είναι ένας από τους παλαιότερους δημοτικούς συμβούλους στου Ζωγράφου καθώς εκλέγεται από το 1982 κι έχει προσφέρει στην πόλη από πολλές και νευραλγικές θέσεις στη διοίκηση του Δήμου.

Στη μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην Zografounews.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μπίζα αναφέρεται εκτενώς στο πλούσιο έργο που παράγεται στον τομέα ευθύνης του.

Με την εμπειρία του και την οξυδέρκεια του αναλύει τα πεπραγμένα της διοίκησης του Βασίλη Θώδα έως σήμερα και ξεδιπλώνει τους πυλώνες ανάπτυξης της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής για τους επόμενους μήνες.

Μιλά με ειλικρίνεια για το τι συνέβη με την κακοκαιρία «Ελπίδα» και δίνει εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν πριν και μετά από την επέλαση του χιονιά.

Ο Γιάννης Βούρτσης παραδίδει αυτοδιοικητικά μαθήματα στους νεότερους που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά και αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης πορείας του στα δημοτικά δρώμενα του Ζωγράφου, για τέσσερις δεκαετίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.