Παραιτήθηκε λόγω «Ελπίδας» ο Λεωνίδας Κουφός από Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του

Δεκτή έκανε την παραίτηση του Λεωνίδα Κουφού από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου καθώς και υπευθύνου για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ζωγράφου, ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας.

Ο κ. Κουφός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την προβλήματα που προέκυψαν στην πόλη του Ζωγράφου κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα» όπως αναφέρει στην επιστολή της παραίτησης του.

Ειδικότερα στο κείμενο της επιστολής του ο κ. Κουφός αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε.

Με αφορμή τις επιπτώσεις της σφοδρής κακοκαιρίας “ΕΛΠΙΣ” στον Δήμο Ζωγράφου, σας ενημερώνω πως παρ’ολες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τόσο εμού του ιδίου ως Αντιδημάρχου – Συντονιστού (συνεπικουρούμενου και από τους Αντιδημάρχους κ.κ .Μετικαρίδη και Βούρτση), όσο και του προσωπικού της Υπηρεσίας Καθαριότητος, Πρασίνου και Μηχανολογικού Εξοπλισμού, καθυστέρησαν πέραν του δέοντος τόσο ο εκχιονισμος όσο και η απομάκρυνση των απορριμμάτων και λοιπών αποβλήτων.

Ευτυχώς οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας άνοιξαν έγκαιρα και με ασφάλεια. Σας έχω ήδη αναφέρει τους αντικειμενικούς λόγους της καθυστερήσεως επιστροφής μας στην κανονικότητα.

Πλέον αυτών όμως, ήταν ανθρώπινο να υπάρξουν και ορισμένες -άνευ προθέσεως- παραλείψεις μας στην υπερπροσπάθειά μας αυτή, για τις οποίες αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη,και ζητώ την κατανόηση και την συγγνώμη των δημοτών μας,

Μετά ταύτα, αναλαμβάνω προσωπικά την πολιτική ευθύνη για τις προαναφερθείσες καθυστερήσεις και τυχόν ολιγωρίες, και για λόγους προσωπικής και πολιτικής ευθιξίας, θέτω στην υμέτερη διάθεση την παραίτησή μου από την θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητος Πρασίνου και Μηχανολογικού Εξοπλισμού.

Μίας θέσεως, που παρ’ ότι εγνώριζα τις δυσκολίες αυτής, την ανέλαβα για να μην θεωρηθώ ρίψασπις. Είμαι στην διάθεσή σας για την ανάληψη οιασδήποτε θέσεως προσφοράς προς την πόλη μας

Παρακαλώ για την ανάγνωση της παρούσης μου επιστολής στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με υπόληψη

Λεωνίδας Γ. Κουφός».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.