Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου: Σκληρή κριτική στη διοίκηση Θώδα για την «Ελπίδα»

Για εικόνες ντροπής και ανεπάρκεια κάνει λόγο σε ανακοίνωση της

Σφοδρή κριτική στη διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου ασκεί με ανακοίνωση της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου στην οποία κάνει λόγο για εικόνες ντροπής και ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις κατά του Δημάρχου Βασίλη Θώδα.

Ειδικότερα στο κείμενο της ανακοίνωση της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου αναφέρει:
«Μετά τις εικόνες ντροπής από την γειτονιά μας, που έκαναν τον γύρο των social media, ο κύριος Θώδας βγήκε χθες με ύφος μαλωμένου κουταβιού να ζητήσει συγγνώμη για μια κατάσταση που όλοι/ες γνωρίζαμε πως έρχεται.

Η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής στην αντιμετώπιση και πρόληψη της κακοκαιρίας καταδεικνύεται από το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες ερρίφθησαν μόλις 5 τόνοι αλάτι στους δόμους την στιγμή που στο γειτονικό Δήμο Βύρωνα ερρίφθησαν 30 τόνοι αλατιού και μισθώθηκαν εγκαίρως  επιπλέον 3 μηχανήματα εκχιονισμού.

Παράλληλα ο κύριος Θώδας, σε πλήρη ευθυγράμμιση με το κυβερνητικό αφήγημα, επικαλείται  την ατομική ευθύνη των πολιτών σχετικά με τον εκχιονισμό των πεζοδρομίων που μετά από 4 μέρες πλήρους αδιαφορίας έχουν πάνω από 5 πόντους πάγο».

«Δε θα σχολιάσουμε κάτι παραπάνω από όσα γράφει η ανακοίνωση μας. Αφήνουμε τις εικόνες των ανθρώπων που σέρνουν ένα φέρετρο στους παγωμένους και εγκαταλελειμμένους δρόμους στου Ζωγράφου να χαρακτηρίζει για πάντα τη Δημοτική αρχή του», καταλήγει η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.