Β. Θώδας – ΣΥΚΑΝΑ: Μαζί στη μάχη κατά των ναρκωτικών

Σημαντικό το έργο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων του Δήμου Ζωγράφου

Τη δέσμευση του σε μια συντονισμένη μάχη για την πρόληψη κατά της εξάπλωσης των ναρκωτικών επανέλαβε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου με εκπροσώπους του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Ζωγράφου και του Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας (ΣΥΚΑΝΑ).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας και ανταλλαγής καλών πρακτικών για την πρόληψη από τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, στο Δημαρχείο του Δήμου Ζωγράφου.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελείται από το Κέντρο Πρόληψης της πόλης μας και σημείωσε ότι στόχος του Δήμου Ζωγράφου είναι η αναβάθμιση του θεσμού της πρόληψης αλλά και του εθελοντισμού στην πόλη, τονίζοντας ότι ο Δήμος είναι και θα παραμείνει αρωγός αυτής της προσπάθειας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θώδας: «Όλοι μαζί οφείλουμε να δίνουμε τη μάχη κατά των ναρκωτικών και τις ουσίες. Για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερη ζωή των παιδιών και γενικά των νέων, για ένα ελπιδοφόρο μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Ζωγράφου Γεώργιος Καππής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας (ΣΥΚΑΝΑ) Μάκης Γεωργίου και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Μάνος Καρυστιναίος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.