Με μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν έλεγχος για την Covid- 19 στο Δήμο Ζωγράφου

Θερμές ευχαριστίες από το Δήμαρχο στους εργαζομένους

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των συμπολιτών μας  στον δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο για τον Covid- 19 που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, από τον Δήμο Ζωγράφου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Αλέκα».

Ειδικότερα από τις 09:00 έως τις 14:45 προσήλθαν συνολικά 485 άτομα και εξετάστηκαν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από το σύνολο των ελέγχων  που πραγματοποιήθηκα βρέθηκαν 32 θετικά.

Αξίζει να τονιστεί ότι στο σημείο που έγινε ο έλεγχος έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ο οποίος ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του ΕΟΔΥ για την πορεία της διαδικασίας.

Ο κ. Θώδας δήλωσε με αφορμή την επίσκεψη του: «Ευχαριστώ θερμά τους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ζωγράφου για την επιτυχή έκβαση της δράσης. Για ακόμη μία φορά οι συμπολίτες μας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι δεν εφησυχάζουν και συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης για να παραμένουμε όλοι ασφαλείς».

Επισημαίνεται την επίβλεψη και τον συντονισμό της δράσης είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.