Στην κοπή πίτας του Β΄ ΚΑΠΗ Ζωγράφου ο Βασίλης Θώδας

Σημαντικό το έργο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας σύμφωνα με το Δήμαρχο

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Β’ ΚΑΠΗ Ζωγράφου, βρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Θώδας, χθες Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022.

Ο κ. Θώδας εξέφρασε τις καλύτερες ευχές για τη νέα χρονιά, για υγεία, ευτυχία και ευημερία στη Διευθύντρια και το προσωπικό του ΚΑΠΗ, τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων στη φροντίδα και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της τρίτης Ηλικίας.

«Τα ΚΑΠΗ  του Δήμου Ζωγράφου καταβάλουν κάθε προσπάθεια και θα συνεχίσουν να το πράττουν για την καλύτερη λειτουργία  και εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας ως ένδειξη τιμής και σεβασμού στην Τρίτη ηλικία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας έτυχε στον Δήμο Ζωγράφου, με τον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα να δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής που ο Δήμος Ζωγράφου θα μπορέσει να συνεχίσει το σημαντικό έργο για το καλό της πόλη μας και να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις της νέας χρονιάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ, Γιάννης Βούρτσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.