«Χορός & Εικόνα»: Ξενάγηση υψηλής αισθητικής στο Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου

Ένας διάλογος του σύγχρονου χορού με τις εικαστικές τέχνες

Μια ξενάγηση υψηλής αισθητικής πραγματοποιούν το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου και ο ιστορικός τέχνης και επιμελητής του Μουσείου, Μανόλης Καρτεράκης, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022, στις 12:00 μ.μ., στην έκθεση «Χορός & Εικόνα: ένας διάλογος του σύγχρονου χορού με τις εικαστικές τέχνες», με σκοπό να αναδείξουν εκείνες τις αισθητικές ποιότητες που φανερώνονται μέσα από τον διάλογο της χορευτικής και της εικαστικής έκφρασης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, απαιτείται τηλεφωνική κράτηση.

Οδηγίες για τη συμμετοχή στη ξενάγηση

Η συμμετοχή στην ξενάγηση προϋποθέτει κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 210-7777601 (Τρίτη-Παρασκευή, 10:00-15:00). Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας και στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού, η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Μουσείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.