Με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας υποδέχθηκε το 2022 ο Δήμος Ζωγράφου

Ευχές για μια δημιουργική χρονιά από τη διοίκηση και τις δημοτικές παρατάξεις

Με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας υποδέχθηκε ο Δήμος Ζωγράφου, το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, τη νέα χρονιά.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο για την προστασία από τον κορωνοϊό, μοίρασε τα κομμάτια της βασιλόπιτας στους επικεφαλής των παρατάξεων, στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ζωγράφου, στις  Υπηρεσίες, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού, τη ΜΑΞΙΑΔΗΖ, το Μουσείο Γουναρόπουλου, στους εργαζόμενους, στους εθνικοτοπικούς Συλλόγους και στον Τύπο του Ζωγράφου.

Να σημειωθεί ότι εκ μέρους της συμπαράταξης “ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ” το κομμάτι της βασιλόπιτας παρέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Λάμπρος Γούμενος, η Ρένα Αγγελακοπούλου και η Βασιλική Στρακαντούνα για την παράταξη “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ” και ο Κωστής Παπαναστασόπουλος για την παράταξη «Αγαπώ Ζωγράφου».

Παράλληλα κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέλαβαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Μετικαρίδης, καθώς και οι  Αντιδήμαρχοι, Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, Καθαριότητας και Πρασίνου Λεωνίδας Κουφός, Εμπορικής Ανάπτυξης και Καταστημάτων Βαγγέλης Τζανής και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτολογίου και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος. Εκ μέρους των Υπηρεσιών του Δήμου Ζωγράφου, το κομμάτι παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αντωνιάδης.  Επίσης, κομμάτι της βασιλόπιτας πήραν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλειος Λένης, Κωνσταντίνος Αλεξανδρής και Αθανάσιος Λύκας.

Ο κ. Θώδας έκοψε κομμάτια της πίτας για τους εθνικοτοπικούς συλλόγους της πόλης, κάνοντας αναφορά στο σημαντικό έργο που επιτελούν για τη διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεων του τόπου μας. Συγκεκριμένα, κομμάτια μοιράστηκαν για τον Σύλλογο  Κρητών,  τον Σύνδεσμο Ηπειρωτών, την Ένωση Ποντίων, τον Σύνδεσμο Αρκάδων, την Ένωση Ηπειρωτών, τον Σύλλογο Θρακιωτών και τον Σύνδεσμο Παλαιών Ζωγραφιωτών.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τονίζοντας ότι και το 2022 θα είναι έτος ακόμα πιο εντατικής δουλειάς και μεγαλύτερου έργου για την πόλη του Ζωγράφου.  Οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι δημοτικοί σύμβουλοι ευχήθηκαν στον κ. Θώδα χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή και καλή χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου,  ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας παρέστη στη δοξολογία για το νέο έτος στον Ι.Ν. Αγίου Θεράποντα, πρωτοστατούντος του Πατέρα Χαράλαμπου. Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Μετικαρίδης και Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Λάμπρος Γούμενος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.