Για έλλειψη σεβασμού καταγγέλλει το Δήμο ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Ζωγράφου

Τι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του

Την έντονη διαμαρτυρία του για τη μη πρόσκληση των εκπροσώπων του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Ζωγράφου, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Ζωγράφου, που καταγγέλλει τη διοίκηση του Δήμου για έλλειψη σεβασμού προς το θεσμό που εκπροσωπεί.

Ειδικότερα το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής:

«Προ διμήνου καταθέσαμε στο πρωτόκολλο του δήμου μας το καταστατικό νομιμοποιήσης του συλλόγου μας. Έναν μήνα αργότερα, στάλθηκαν προσκλήσεις από τον Δήμο σε διάφορους φορείς της πόλης μας να δώσουν το παρόν στην Επιτροπή Διαβούλευσης με θέμα τα έργα που θα γίνουν στον δήμο μας όπου εμάς μας ξέχασαν.

Επικοινωνώντας με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Μπότου και εκφράζοντας την δυσαρέσκειά μας, μας απάντησε ότι δεν ήταν ενήμερη για την νομιμοποίηση του συλλόγου και από τώρα και εξής θα μας προσκαλεί όπου οφείλουμε να παρευρισκόμαστε. Στείλαμε επισής sms στην κα. Μπότου καθώς και σε άλλα μέλη της διοίκησης του δήμου, την σύσταση της νεοεκλεγείς διοίκησης του σύλλόγου μας.

Παρόλα αυτά, το Σάββατο 1η Ιανουαρίου στις 11.30 πμ., η διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου διοργάνωσε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προσκαλώντας φορείς του δήμου, Συλλόγους, δημοσιογράφους κλπ. ξεχνώντας μας ΞΑΝΑ.

Αρχικά, να σας υπενθυμίσουμε ότι βρίσκεστε στη θέση να διοικείτε τον δήμο μας γιατί δημότες που σας ψηφίζουν είναι και όλοι οι έμποροι, επιχειρηματίες καθώς και οι οικογένειές τους.

Εν συνεχεία, οι ίδιοι έμποροι και επιχειρήσεις πληρώνουν δημοτικά τέλη, Φ.Π.Α. κλπ που ισοδυναμούν με τον ΜΙΣΘΟ σας, τα πάρτι, τις εκδηλώσεις που διοργανώνετε, τον στολισμό του δήμου κ.ο.κ. και διαφημίζεστε εσείς.

Όλα τα μέλη που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο ΟΦΕΙΛΟΥΝ να μας σέβονται και να μας προσκαλούν σε όλες τις διαδικασίες που ΝΟΜΙΜΑ οφείλουμε να παρευρισκόμαστε και να σταματήσουν τα ατοπήματα καθώς πέρα από ΑΣΕΒΕΙΑ δείχνουν και ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ.

Υ.Σ  Εκβιασμοί, εκφοβισμοί, κοκορίσματα κ.τ.λ όχι εδώ…ΕΔΩ είναι ΖΩΓΡΑΦΟΥ!!!».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.