Μουσικοχορευτική Χριστουγεννιάτικη πανδαισία στο Δημαρχείο Ζωγράφου από μαθητές του 3ου Γυμνασίου (video)

Τα παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Βασίλη Θώδα

Τις μουσικές αλλά και χορευτικές τους αρετές ξεδίπλωσαν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου που βρέθηκαν στο Δημαρχείο της πόλης μας και είπαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν οι πρώτοι που έψαλλαν τα κάλαντα για τα φετινά Χριστούγεννα στον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα. Το Δημαρχείο πλημμύρισε από τη θετική ενέργεια και τα γέλια των μαθητών του 3ου Γυμνασίου.

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από την υποδιευθύντρια του σχολείου Σοφία Κουτρουμάνου και την καθηγήτρια μουσικής  Αλίκη Μαρκαντωνάτου, έψαλαν τα κάλαντα , τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και στη συνέχεια παρουσίασαν στον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα το χριστουγεννιάτικο χορευτικό που είχαν ετοιμάσει το οποίο και εντυπωσίασε το Δήμαρχο.

Από την πλευρά του ο κ. Θώδας περιχαρής ευχαρίστησε τους μαθητές για τη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη και τις ευχές τους και τους ευχήθηκε με τη σειρά του Καλά Χριστούγεννα, υγεία  πρόοδο και κάθε καλό στα ίδια και στις οικογένειές τους, ενώ χάρισε σε κάθε μαθητή από ένα συμβολικό δώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.