Β. Θώδας: Με φως κι ασφάλεια τα φετινά Χριστούγεννα είναι πιο γιορτινά από ποτέ!

Δήλωση του Δημάρχου Ζωγράφου για τον εντυπωσιακό στολισμό της πόλης

Με χρώματα, φως και ασφάλεια, τα φετινά Χριστούγεννα είναι πιο γιορτινά από πότε ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον φετινό στολισμό της πόλης που σε συνδυασμό με τα υψηλής απόδοσης και εξαιρετικής ποιότητας φωτιστικά τύπου LED, φωτίζουν κάθε γειτονιά του Δήμου.

Ειδικότερα ο κ. Θώδας ανέφερε στη δήλωση του: «Για μια ακόμα χρονιά, οι εργαζόμενοι του Δήμου Ζωγράφου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με ένα και μοναδικό σκοπό: να στολιστεί με χριστουγεννιάτικα στοιχεία η πόλη μας ώστε να συμβάλλουν στη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας και στην τόνωση της τοπικής αγοράς. Και τα κατάφεραν!».

«Στον φετινό εντυπωσιακό και γεμάτο χρώματα χριστουγεννιάτικο στολισμό, προστέθηκαν τα υψηλής απόδοσης και εξαιρετικής ποιότητας φωτιστικά τύπου LED τα οποία πλημμυρίζουν με πλούσιο φωτιστικό και αισθητικό αποτέλεσμα τις γειτονιές του Δήμου μας», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου.

Και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας καθώς και την ανάδοχη εταιρεία DASTERI A.E. για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν προκειμένου να αντικατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος του φωτισμού της πόλης προ των Χριστουγέννων, πολύ πριν της διορίας που είχαν από τη συμβατική τους υποχρέωση».

«Με χρώματα, φως και ασφάλεια, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πιο γιορτινά από ποτέ!» κατέληξε στη δήλωση του ο κ. Θώδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.