Βασίλης Θώδας: Ευχές για τα Χριστούγεννα στο ZografouNews.gr

Τι ευχήθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου για τις ημέρες των εορτών

Τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος έστειλε στους αναγνώστες του ZografouNews.gr ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ειδικότερα ο κ. Θώδας με αφορμή τις άγιες αυτές ημέρες που εορτάζουμε την γέννηση του Ιησού Χριστού και την έλευση του 2022, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους τις Ζωγραφιώτισσες και τους Ζωγραφιώτες καλά Χριστούγεννα, να γιορτάσουν αυτές τις άγιες μέρες όπως πρέπει με κατάνυξη και με τη σκέψη στην υγεία τους.

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει σήμερα σε όλο τον κόσμο έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής μας με αποτέλεσμα το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφθούμε για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας είναι η υγεία μας».

Και συνέχισε ο Δήμαρχος Ζωγράφου: «Παροτρύνω λοιπόν όλες και όλους να προσέξουν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, τις χαρούμενες, τις εορταστικές για τη γέννηση του Χριστού μας να προσέξουν πραγματικά την υγεία τους τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα».

«Εύχομαι και πάλι μια καλή χρονιά, μια χρονιά το 2022 να μας απαλλάξει πλέον από αυτή την πανδημία που έχει πάει τις ζωές όλων μας πίσω, εύχομαι πραγματικά Υγεία, Αγάπη και προσοχή ο ένας στον άλλον δίπλα μας, να είμαστε όλοι υγιείς», κατέληξε ο κ. Θώδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.