Δήμος Ζωγράφου: Μία Χριστουγεννιάτικη «αγκαλιά» δώρα για τα παιδιά

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική δράση με το Όλοι Μαζί Μπορούμε

Ιδιαίτερα συγκινητική, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, στην εθελοντική δράση «Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά» που πραγματοποιήθηκε από τον  Δήμο Ζωγράφου σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημαρχείο Ζωγράφου.

Πλήθος κατοίκων και εκπροσώπων φορέων καθώς και συλλόγων της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου προσφέροντας εκατοντάδες παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα δώρα. Σημαντική ήταν και η αρωγή του Κ.Ο. Ποσειδώνας Ιλισίων.

Να τονιστεί ότι τον συντονισμό της δράσης είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου να παραλαμβάνουν τις προσφορές, τις οποίες θα διανείμουν τις επόμενες ημέρες σε παιδιά του Δήμου που οι οικογένειές τους βρίσκονται σε ανάγκη, προκειμένου να χαρίσουν  τις ημέρες των Χριστουγέννων χαμόγελα σε όλα τα παιδιά της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας έδωσε το παρών στην εθελοντική δράση και δήλωσε βαθιά ικανοποιημένος για την επιτυχίας της. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τους συμπολίτες μας που ήρθαν στο Δημαρχείο και συμμετείχαν στην κοινή δράση του Δήμου με το Όλοι Μαζί Μπορούμε για προσφορά δώρων σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση».

Είναι σημαντικό ν’ αναφερθεί ότι στη δράση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος.  Παρόντες επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Λένης και Κωνσταντίνος Αλεξανδρής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.