Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης: Χωρίς θέρμανση στο «καταχείμωνο» το παράρτημα του 11ου Νηπιαγωγείου Ζωγράφου

Τι καταλογίζει στη διοίκηση του Δήμου η Δημοτική Κίνηση

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η δημοτική κίνηση «Λαϊκή Συσπείρωση», με επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Καραβίδα, που τονίζει ότι το παράρτημα του 11ου Νηπιαγωγείου Ζωγράφου είναι χωρίς θέρμανση μέσα στο καταχείμωνο.

Ειδικότερα όπως επισημαίνεται στο κείμενο της καταγγελίας της Λαϊκής Συσπείρωσης αναφέρονται τα εξής:

«Είναι τουλάχιστον ντροπιαστική η κατάσταση που επικρατεί μέχρι και σήμερα στο παράρτημα του 11ου νηπιαγωγείου Ζωγράφου. Στα μισά του Δεκέμβρη με τσουχτερό κρύο δεν έχει λυθεί ακόμα το πρόβλημα με το τριφασικό ρεύμα με αποτέλεσμα για χρονικά διαστήματα να μην έχει θέρμανση.

Η δημοτική αρχή που επικαλείται την ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ είναι η κύρια υπόλογη για αυτή την κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ως Λαϊκή Συσπείρωση την ακαταλληλότητα του χώρου για λειτουργία νηπιαγωγείου αλλά και για μια σειρά λάθη και παραλείψεις που είχαν τα ελαφρού τύπου προκάτ, ανάμεσα σε αυτά και την έλλειψη τριφασικου ρεύματος. Επιβεβαιωνόμαστε με τον χειρότερο τρόπο.

Το αποτέλεσμα είναι αρκετοί γονείς να μην πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο ενώ και όσοι τα πηγαίνουν ανησυχούν για τις συνθήκες που επικρατούν. Καλούμε τους υπεύθυνους, τον δήμο και τον ΔΕΔΔΗΕ να λύσει άμεσα, σήμερα αυτή την απαράδεκτη κατάσταση».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.