«Φαντασμαγορικά» άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Γαρδένια

Μια όμορφη εκδήλωση που σηματοδότησε την έναρξη των εορτών στο Δήμο Ζωγράφου

Σε μια εορταστική πανδαισία «άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Ζωγράφου, την Κυριακή που μας πέρασε στην πλατεία Γαρδένια.

Πλήθος κόσμου, απόλαυσε υπέροχη μουσική από τους «Prestige the Band», και χάρηκε με τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα στον Ζωγραφιώτικο ουρανό πάντα υπό την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την προστασία από τον Covid – 19.

Το σύνθημα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, με εκατοντάδες κόσμου να διασκεδάζουν με τους ρυθμούς της μπάντας.

Την πολύ όμορφη αυτή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δήμαρχος Θεόδωρος Μετικαρίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας, ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης, ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Λεωνίδας Κουφός.

Επίσης παρεβρέθησαν, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος, ο Αντιδήμαρχος Εμπορικής Ανάπτυξης και Καταστημάτων Βαγγέλης Τζανής και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτολογίου και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Να τονιστεί ότι, για όλη την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Ζωγράφου και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου έχουν  προγραμματίσει δεκάδες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους σε κεντρικές πλατείες και άλλα σημεία της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.