Βασίλης Θώδας: Θα κρατήσουμε καθαρή την πόλη και τα Σαββατοκύριακα

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου για την καθαριότητα

Την δέσμευση της για μια καθαρή πόλη ακόμα και τα Σαββατοκύριακα επανέλαβε η διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου που με ανακοίνωση της απαντά στις σκληρές επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τη ματαίωση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες, με θέμα το ωράριο εργασίας στην Υπηρεσία καθαριότητας.

Μάλιστα στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται πως ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, δεν φοβάται να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα το πράξει, αντίθετα με άλλες παρατάξεις, όπως εκείνη της πρώην Δημάρχου, Τίνας Καφατσάκη, που απουσίαζαν από σημαντικές συνεδριάσεις του Σώματος και μάλιστα επανειλλημένα.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση – απάντηση της διοίκησης του Δήμου Ζωγράφου για το θέμα της καθαριότητας, αναφέρονται τα εξής:

«Το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, είχε ως θέμα τη λήψη απόφασης για λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας σε συνεχόμενο πενθήμερο. Ωστόσο το πρωί της ίδιας ημέρας μετά την 33367 απόφαση του Αντιδημάρχου Λεωνίδα Κουφού, η οποία όριζε τη λειτουργίας της Καθαριότητας σε πενθήμερη βάση, δεν υπήρχε λόγος σύγκλησης του σώματος, παρά μόνο για επικοινωνιακές φιέστες και αντιπολιτευτική διάθεση.

Όσον αφορά στην «απαξιωτική» αντιμετώπιση που αναφέρει η παράταξη της πρώην Δημάρχου, υπενθυμίζουμε στην κυρία Καφατσάκη ότι στη θητεία της και μάλιστα για ένα μείζων εθνικό θέμα με το ζήτημα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων, απείχε σύσσωμη η παράταξη της δημιουργώντας συνθήκες μη απαρτίας αλλά και οδήγησε στην παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Και πριν από λίγο καιρό, στις 26 Νοεμβρίου και πάλι η παράταξη της κυρίας Καφατσάκη ήταν αυτή που απουσίαζε σύσσωμη από το Δημοτικό Συμβούλιο, απαξιώνοντας για μία ακόμη φορά το Σώμα. Αλλά και η ίδια έχει λείψει τουλάχιστον από τις μισές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με τα μέλη της παράταξης της.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας φυσικά και δεν φοβάται και θα συζητήσει το θέμα της Καθαριότητας σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Άλλωστε στόχος της διοίκησης είναι μια πιο καθαρή πόλη. Και σε συνεργασία με τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα, η διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου θα κρατήσει καθαρή την πόλη ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, προσφέροντας στους Δημότες μία πόλη που τους αξίζει, σε αντίθεση με τις χωματερές της κυρίας Καφατσάκη που ανακαλύψαμε τις πρώτες ημέρες της διοίκησης μας!».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.