Γ. Γιαννακόπουλος για ΚΙΝΑΛ: Ο χώρος να μείνει συγκροτημένος κι ενιαίος και μετά τις εκλογές

Οι εκτιμήσεις του προέδρου του Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου

Την Κυριακή είναι ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να μας δώσει τις εκτιμήσεις του  καθώς ως γνωστόν είναι ο πολιτικός χώρος από τον οποίο προέρχεται και από τον οποίο υποστηρίχθηκε ως υποψήφιος Δήμαρχος στην πόλη μας.

Ο κ. Γιαννακόπουλος σε αποκλειστική του δήλωση στο ZografouNews.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μπίζα, σημειώνει πως είναι αναποφάσιστός ως προς τον ποιον υποψήφιο θα επιλέξει να ψηφίσει στην διαδικασία αλλά τονίζει πως είναι αισιόδοξος για το μέλλον του Κινήματος επισημαίνοντας πως το βασικό είναι ο χώρος να μείνει συγκροτημένος και ενιαίος και μετά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

– Ως υποψήφιος Δήμαρχος προερχόμενος από το ευρύτερο πολιτικό χώρο του ΚΙΝΑΛ, θα θέλαμε να μας κάνετε ένα σχόλιο με αφορμή τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, ανάμεσα στον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Παπανδρέου.

• Εκείνο που θέλω να πω για τις εκλογές που έγιναν στον χώρο από τον οποίο προέρχομαι, είναι ότι αποτελούν μια μεγάλη νίκη της Δημοκρατίας. Είναι μια μεγάλη νίκη της Δημοκρατίας γιατί είδαμε κόσμο να στήνεται στις ουρές, να πηγαίνει να ψηφίσει για έναν φορέα ιστορικό, τον χώρο του ΚΙΝΑΛ, ή θα έλεγα καλύτερα τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί από αυτόν τον χώρο προερχόμαστε όλοι και αυτός μας εμπνέει. Οπότε θα πω ότι ήταν μια γιορτή και μια μεγάλη συμμετοχική διαδικασία, δημοκρατική.

Εγώ είναι πολύ γνωστό σε όλους στην περιοχή και έχω πάρει και θέση γι’ αυτό ότι στήριζα ανοιχτά, τον φίλο, Ανδρέα Λοβέρδο. Δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών παρόλα αυτά άφησε μια πολύ σημαντική παρακαταθήκη. Στην περιοχή μας μάλιστα βγήκε και πρώτος σε ψήφους όπως και σε όλη την Αττική.

Έχουμε τώρα λοιπόν δύο διεκδικητές, από τους οποίους ο καθένας θα μας δώσει τα διαπιστευτήρια του μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο κόσμος με την ψήφο του την πρώτη Κυριακή έδειξε ότι θέλει μια ανανέωση. Το μήνυμα είναι αυτό της πολιτικής ανανέωσης. Δεν θα μπω όμως σε διαδικασία επιλογής, δεν έχω επιλέξει κάτι εγώ αυτή τη στιγμή για να στηρίξω, το σκέφτομαι ακόμα, θέλω ν’ ακούσω τις θέσεις και των δύο υποψηφίων, για να δούμε όλοι τι είναι το καλύτερο γι’ αυτόν τον πολιτικό χώρο.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και το πιο σημαντικό είναι να μπορέσει αυτός ο χώρος να μείνει συγκροτημένος και ενιαίος μετά το πέρας της δεύτερης Κυριακής.

– Είστε αισιόδοξος, ανεξάρτητα από το ποιος από τους δύο υποψηφίους εκλεγεί τελικά, για την επόμενη μέρα στον χώρο του Κέντρου;

• Στη ζωή μου είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Οπότε η δική μου αισιοδοξία νομίζω θα περάσει και στους υπόλοιπους για να μπορέσει να κρατηθεί ενεργός και ενιαίος ο χώρος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.