Ονειρική βραδιά με μελωδίες του Μίκη στον Πολυχώρο «Αλέκα»

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν αξεπέραστες δημιουργίες

Τις μαγικές μελωδίες του αξέχαστου Μίκη Θεοδωράκη είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι δημότες Ζωγράφου χθες το βράδυ, στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Αλέκα» στη συναυλία- αφιέρωμα που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ζωγράφου και η Περιφέρεια Αττικής.

Σε μια ονειρική βραδιά η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες  Βασίλης Λέκκας, Παναγιώτης Πετράκης και Σαββέρια Μαργιολά ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο τις δημιουργίες του αξεπέραστου μουσικοσυνθέτη, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας. Παρόντες στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αναπληρωτής Δήμαρχος Θεόδωρος Μετικαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτολογίου και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Ιδιαίτερη παρουσία στην όμορφη εκδήλωση ήταν αυτή της κόρης του του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.