Δωρεάν rapid tests στο Δήμο Ζωγράφου: 11 θετικά σε 479 δείγματα

Tηρούμε τα μέτρα, μένουμε ασφαλείς δηλώνει ο Δήμαρχος Ζωγράφου

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στον δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο για τον Covid – 19 που έλαβε χώρα χθες, στην πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια) από τον Δήμο Ζωγράφου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα από τις 09:00 έως τις 14:45 προσήλθαν 479  άτομα και εξετάστηκαν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από το σύνολο των ελέγχων  που πραγματοποιήθηκα βρέθηκαν 11 θετικά.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, έδωσε το παρών κατά την διάρκεια της διαδικασίας των ελέγχων και ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του ΕΟΔΥ για την πορεία της διαδικασίας.

Ο κ. Θώδας μετά την ενημέρωση που έλαβε, δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ζωγράφου για την επιτυχή έκβαση της δράσης.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που συμμετείχαν ακόμα μία φορά στη διενέργεια των τεστ. Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα προφύλαξης και μένουμε ασφαλείς».

Να τονιστεί πως την επίβλεψη και τον συντονισμό της δράσης είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.