Δήμος Ζωγράφου – Όλοι Μαζί Μπορούμε: Χριστουγεννιάτικά δώρα για τα παιδιά

Κοινωνική αλληλεγγύη εν μέσω πανδημίας

Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε παιδί στην Αττική είναι το όραμα που μοιράζονται ο Δήμος Ζωγράφου και το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμα τους προς τους πολίτες: «Λόγω της πανδημίας υπάρχουν οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά. Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει».

Και εξηγούν: «Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ζωγράφου και το Όλοι Μαζί Μπορούμε ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας καλούν να συμμετέχετε στη δράση “Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά”, με σκοπό τη συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά της πόλης μας».

Έτσι όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00μ.μ. δίνουν ραντεβού με όλους όσοι το επιθυμούν στο Δημαρχείο Ζωγράφου (Γεωργίου Ζωγράφου 7) για καλό σκοπό.

Όσοι δώσουν το παρών στη δράση μπορούν να προσφέρουν δώρα, παιχνίδια, παιδικά  βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.  Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Δήμος Ζωγράφου και Όλοι Μαζί Μπορούμε συμφωνούν: «Και φέτος δεν θα αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς το δώρο του».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.