Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου: Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου η 30η Διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»

Αλλαγή ημερομηνίας της δράσης λόγω κακοκαιρίας

Λόγω πρόβλεψης δυσμενών καιρικών συνθηκών για το Σάββατο που μας πέρασε το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου ενημέρωσε πως η 30η Διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι, στην Πανεπιστημιούπολη.

Πρόκειται για μια δράση που με τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε θεσμό και έχει αγκαλιαστεί από μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας.

Όπως έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη οι άνθρωποι του Δικτύου η κίνηση τους επιδιώκει να αναδείξει μια άλλη κοινωνική και οικονομική σχέση μεταξύ των παραγωγών και των πολιτών.

Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσει τους εμπόρους στην πόλη.

Επισημαίνουν πως στηρίζουν την αγορά της πόλης και ψωνίζουν από τους επαγγελματίες της και περιμένουν και αυτοί να στηρίξουν την τοπική κοινωνία με προσιτές τιμές.

Βασικοί στόχοι της διάθεσης είναι:

– Η Ποιοτική και φθηνότερη πρόσβαση προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό.

– Επίτευξη σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών

– Στήριξη και προώθηση των μικρών παραγωγών και συνεταιρισμών

Προσοχή θα πρέπει να δώσουν όσοι θελήσουν να δώσουν το παρών στη δράση καθώς η είσοδος θα γίνεται από την Πύλη Πανεπιστημιούπολης, επί της Ούλωφ Πάλμε στα 450 μέτρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.