Φεστιβάλ «Ελλάδος Γεύσεις και Τουρισμός» στο Γουδή

Γεύσεις και Χρώματα στην πλατεία Αγίου Θωμά

Με γεύσεις και χρώματα θα γεμίσει η πλατεία του Αγίου Θωμά στο Γουδή καθώς ανοίγει τις πύλες του το Φεστιβάλ «Ελλάδος Γεύσεις και Τουρισμός» αύριο, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και μέχρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, από τις 9:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ.

Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων , μέσα σε μια πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων που θα σας προσφέρουν τα προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα αλλά και οι δημιουργίες λαϊκών καλλιτεχνών προσπαθούμε να δώσουμε μία νότα αισιοδοξίας μέσα στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε μέσα στην πανδημία.

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης, εκτός από την προβολή του ελληνικού και μεσογειακού τουριστικού προϊόντος μέσα από την εγχώρια  παραγωγή με την ανάδειξη του γαστρονομικού τουρισμού ενόψει και της τουριστικής περιόδου της νέας χρονιάς, έγκειται και στο να προτείνουμε στο Αθηναϊκό καταναλωτικό κοινό ποιοτικά ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών σε προσιτές τιμές, αναβαθμίζοντας μέσα από ένα γαστρονομικό φεστιβάλ την ποιότητα ζωής σε γειτονιές της Αθήνας.

Στο Φεστιβάλ στο οποίο θα προβλέπεται και η άμεση πώληση η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη σε όλες τις σχεδιαζόμενες δράσεις.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης: «με βάση τα παραπάνω σας προτείνουμε να στηρίξετε την εκδήλωση, τους παραγωγούς και τους δημιουργούς λαϊκής τέχνης που συμμετέχουν ως εκθέτες  με την παρουσία σας σε μία δράση που προσπαθεί να παρουσιάσει ένα κομμάτι από την άυλη πολιτιστική μας κληρονομιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.