Β. Θώδας: «Πάντα στο πλευρό των Προσκόπων»

Συνάντηση του Δημάρχου με αντιπροσωπεία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων

Την δέσμευση του πως ο Δήμος Ζωγράφου θα στέκεται πάντα αρωγός στο πλευρό των Προσκόπων, τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Θώδας σε συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο την Τετάρτη με αντιπροσωπεία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Ειδικότερα στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, συμμετείχαν ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Νοτίου Αττικής Δημήτρης Καλούπης,  ο Έφορος Παλαιών Προσκόπων Νοτίου Αττικής Κωνσταντίνος Τζίφας και η Βαθμοφόρος του Β΄ Συστήματος Άνω Ιλισίων Χριστίνα Σκεπετάρη.

Στη συζήτηση που έγινε τέθηκαν επί τάπητος διάφορα ζητήματα, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ζωγράφου και των Προσκόπων σε δράσεις εθελοντισμού αλλά και οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Από την πλευρά του ο κ. Θώδας στάθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται από το Σώμα Προσκόπων στην εκπαίδευση των νέων, διαβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους, με πίστη στην κοινωνική τους προσφορά και τη συμβολή τους για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, αξίες τις οποίες πρεσβεύει ο προσκοπισμός διαχρονικά.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δήμαρχος Θεόδωρος Μετικαρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.