Βασίλης Θώδας: Επιθεώρησε το νέο συνθετικό τάπητα στο «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Έργο ύψους 140.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»

Το νέο συνθετικό τάπητα του Δημοτικού Σταδίου «Γρηγόρης Λαμπράκης» είδε χθες από κοντά, ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ο νέος τάπητας που αντικατέστησε το παλιό και φθαρμένο ταρτάν εντάσσεται στο έργο ύψους 140.000  ευρώ που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και αφορά την επανεπίστρωση της φθαρμένης επιφάνειας ταρτάν του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης, με τις εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι ο νέος  συνθετικός τάπητας τελευταίας τεχνολογίας, εγγυάται την ευχρηστία του, την ανθεκτικότητα του σε σχέση με την αθλητική λειτουργία και είναι απόλυτα ασφαλής.

Μαζί με τον Δήμαρχο Ζωγράφου, τον νέο τάπητα επιθεώρησαν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτολογίου και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Στις δηλώσεις του με αφορμή την τοποθέτηση του νέου ταρτάν στο «Γρηγόρης Λαμπράκης»  ο κ. Θώδας, τόνισε: «Ο Δήμος Ζωγράφου στηρίζει και θα συνεχίσει να  στηρίζει την άθληση στην πόλη. Με την αντικατάσταση του ταρτάν δημιουργούμε έναν ανανεωμένο αγωνιστικό χώρο που θα αξιοποιηθεί από τους  συνδημότες μας, τους αθλητικούς συλλόγους και τα νέα παιδιά προκειμένου να μπορούν όλοι, εύκολα και με ασφάλεια να αθληθούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.